No nič insie ti nezostava len sa naucčit zi všetkych učiv fakt tie najpoctatnejsie veci a z ostatneho tahaky narobit......sup sup nesed pri pocitaci a pusti ssa do toho
Vyber si z každého učiva to najhlavnejšie, začni písať roky a k nim mená a čo sa vtedy stalo. Vypíš si to všetko na jeden poprípade dva papiere, pod seba, úhľadne(tým si to aspoň trochu precvičíš) a začni sa bifliť A mám to odskúšané, na konci roka som sa mala za dva dni naučiť pol učebnice a fungovalo to
Robili sme to tak, že sme sa učili priebežne v škole... ale to už zrejme nie je zvykom... máš smolu, rovno jej povedz, že chceš za 5, aby nemíňala zbytočne toner na kopírke
No ja neviem, ale u mňa je bežné sa takto učiť - naraz a veľa... A to sa ešte neučím poobede alebo tak, ale ráno, lebo som v strese, či to stihnem a tak si toho zapamätám najviac.
Však si sprav nejaké podmienky, pri ktorých sa ti učí najlepšie a uč sa, však máš času dosť. A pre istotu si roky a také veci daj na ťahák...
no ja si to vždycky prečítam všetko aspoň 2krát, to sa na mňa určite niečo nalepí a keď mi na tom teste fakt záleží, tak skúšam o jednotlivej téme si rozprávať to, čo som si zapamätala a tak ale ... pravdupovediac... dejepis nemám veľmi v láske a ak to máš z dejáku, tak skús napríklad si pozrieť nejaké videá o daných témach na nete, snáď nejaký krátky film...
Každé učivo si prečítam a vypíšem si tie podstatné veci, ktoré mi pripomenú celé učivo. Potom sa učím už len tie vypísané veci, ostatné omáčky okolo ma už napadnú.
Ja som maturoval z dejepisu a tiež som sa plno krát učil veľa naraz,lebo som lajdák abo som sa radšej válal s mojou láskou ,tesne pred maturitou .
Najlepšie je si to iba čítať nahlas,dejepis je ako rozprávka. Prečítaj si to ,potom si povec čo vieš a ideš na ďalšiu látku, ak si takto prejdeš aspoň 2 x , 3-jku máš určite.
posledne dva roky som sa ani raz neucila priebezne a skoncila som s cistym vysvedckom ..a na tahaky som leniva..bud sa na to vykasli, kvoli jednej 5ke este nikto neumrel..alebo rady nadomnou fakt vybrat len to podstatne
uvedomit si, o com je kazde ucivo, aspon letmi vediet nieco, popriade si napisat ako zachytne body nejake tahaky..ale moc sa to uz zachranit neda holka
tu už pomože iba revolver kalibru 9 mm ale nie no ako mnohí vraveli vyber si to čo je najdoležitejšie omačku vynechaj a ak si dačo nezapamatas tak si napis tahak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Vyber si z každého učiva to najhlavnejšie, začni písať roky a k nim mená a čo sa vtedy stalo. Vypíš si to všetko na jeden poprípade dva papiere, pod seba, úhľadne(tým si to aspoň trochu precvičíš) a začni sa bifliť A mám to odskúšané, na konci roka som sa mala za dva dni naučiť pol učebnice a fungovalo to
Však si sprav nejaké podmienky, pri ktorých sa ti učí najlepšie a uč sa, však máš času dosť. A pre istotu si roky a také veci daj na ťahák...
Alebo sa na to vyser, no je tam toho...
Najlepšie je si to iba čítať nahlas,dejepis je ako rozprávka. Prečítaj si to ,potom si povec čo vieš a ideš na ďalšiu látku, ak si takto prejdeš aspoň 2 x , 3-jku máš určite.
poraď ti vb tejto situácii neviem ,lebo ja som sa nikdy takto neučila ..vždy sa učím pribežne
taak ako dopadla?