Čauko, chystáte sa niekto na Dejiny umenia na FF UK v Bratislave? Ak áno, ako ste sa pripravovali na prijímačky? Opakujete si niečo aj na test VŠP? Prípadne by ma zaujímala odozva študentov na odbor a prijímačky. Ď!
@patrixxx to tam je také? to by mohlo byť fajn, to viem...a nevieš či sa tam robia skúšky VŠP na všetky odbory naraz? lebo aj ja idem na také, ale nie na dejiny umenia a došiel mi list, ale ešte je na pošte
Podľa mňa je na VŠP dôležitejšie sledovať okolie, čítať a pozerať správy. Stačia nejaké tie vedomosti zo SŠ a sedliacky rozum. Je na nič sa pripravovať lebo aj tak tam tie otázky nebudú alebo max. 1-2. Ja som sa nepripravoval vôbec a spravil som celkom obstojne, myslím Ale nechcem ťa odhovárať, možno to bude toho roku iné
ten test co sa tam rok co rok dava je taka picovina ze to svet nevidel. na to sa naucit proste neda. bud to natipujes a mas stastie alebo si uplna kocka a ovladas tie veci co tam budu. kazdy druhy to urobi tak ze to len natipuje takze si z toho nerob starosti a uzivaj zivot : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@marleymt - asi sa neuvidíme, lebo ja mám okrem VŠP ešte prijímačky z dejín a teórie umenia, 11.6.