po prezreti mojej izby som zistil ze je uplne epicky zaujimava .... mam zelene steny , policky , postel , nabytok , veeeeelky kancelarsky stol do rohu , takt tie retro plechove cedule , flasky coca cola , mam to tu krasne ! milujem to tu ! a stalo ma to 2 roky snahy , a este to stale nieje uplne domakane
odporúčam možno nejakú peknú záclonu zladiť s farbami v izbe, aj obliečky, možno nejaké pekné zrkadlo, kvety (napr. bambus je super).. neviem aký máš nábytok, keby si poslala fotku, vedela by som konkrétnejšie poradiť
tak ja tu mám obraz .. na druhej stene mám dve korkové nástenky celé preplnené fotkami, takže asi nevidno, že je to vôbec na nástenke poličku plnú kníh... skoro celú izbu oranžovú milujem to tu
čo ti na tom vadí? mňa napríklad úplne rozčulujú dekorácie a podobné kokotiny mama mi stále dáva do izby nejaké sošky, kaktusy, kvetiny a podobné chujoviny a ja to vyhadzujem. ja mám biele steny, normálny stôl, skriňu, veci ako noťas, tlačiereň, komp a pod. jediné dekorácie čo mám je playboy kalendár a playmate of the month plagáty na dverách a potom krabičky a dózy s tabletkami od cvokárky na parepetnej doske
@nevycerpavaj náhodou to máš úplne super, že základ ( teda steny a nábytok) máš jednoduchý, lebo ľahšie sa ti k tomu budú hľadať doplnky som za kvety, plagáty alebo obrazy na stenách priestor dokážu priestor tiež neuveriteľne zútulniť alebo pouvažuj nad nejakými nálepkami určenými na stenu...myslím, že možností je veľa
bielo- bordová stena, pričom biela časť je polepená plagátmi a fotkami, plus plagát cez celé dvere, na stole pohádzané šeličo cez kalendár, rámik s pamiatkovou fotkou, knihami a somarinkami, a na komode a parapete sošky a iné srandy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
čo takto rastliny, sošky?
volajú sa Robo
a na jednej stene veľký plagát Audrey Hepburn..
no veď rastliny, fotky, plagáty, obrazy, lampy, nástenku... ja som si napríklad vyrobila papierovú záclonu