Píšete si tu niekto denník? Myslím naozaj poctivo každý deň doň niečo napíšete?? Ja by som s tým chcela začať hrozne sa mi páčia tie denníky čo tam majú ešte dotyční polepené všelijake fotky a sprosti ..lístky do kina a taak...aj ked neviem či by som tam
ja si pisem, asi osem rokov. najprv to bolo len tak raz za par mesiacov, teraz takmer kazdy den. na niektore momenty totiz nechcem zabudnut a je celkom vtipne citat to po roku, ci dvoch spomienky su super bez pisania by som si urcite nepamatala vsetky detaily, ktore mi aj po dlhej dobe dokazu vycarit usmev na tvari
a lepim si tam aj vsetky tie sprostosti listky do kina, na koncerty, do divadla, fotky, pozvanky na svadby alebo naposledy rozhodnutie o prijati na vysku
píšem zoznam pozitívnych prvkov ...vlastne som ho už dopísala, bo nemám už miesto v tom zošite a nový sa mi zakladať nechce ...ale písala som tam každý deň
Psychologička mi poradila, nech ho píšem. Ako malá... Bola to proste moja vášeň. Teraz na to nemám nervy, ale keď ich mám a to značné, tak mi poslúži veľmi dobre- veľmi pevný boxovací pytel.
písala som si,pokiaľ ho nezačal čítať moj brat a mal z toho potešenie,ked si robil prdel z toho,čo som tam napísala..čiže pre vlastnú bezpečnosť a kľudný život už nepíšem..
niekedy som si písala, ale to tak nepravidelne /rozumej- raz-dva razy za rok/.. potom som s tým prestala..
a inak nepíšem si ho preto, aby ho niekto nečítal.. a schovať sa nedá.. viem to, lebo moja sestra si schovávala denník zaskrine, pod dlažku a neviem kde všade ešte a aj tak ho druhá sestra vždy našla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A ak nič iné, tak aspoň napíšem, že nič zaujímavé sa nestalo, ako som sa mala, aké bolo počasie a zvyšok pokresločmáram
a určite ho už niekto čítal.. to nič..aspoň mi ten dotyčný lepšie porozumie
pridať zápis raz za rok by prišlo aj mne únavne.. aj to desatinnú číslo..(ach
)
nielen rast ale aj spravanie mojho organu.. a ten mini dennik som pisal, pre spomienky.. navyse to bol prelomovy rok, kedy rastol ako z vody..
to správanie som nepobral
a lepim si tam aj vsetky tie sprostosti listky do kina, na koncerty, do divadla, fotky, pozvanky na svadby alebo naposledy rozhodnutie o prijati na vysku
je to jedina vec pri ktorej sa totalne vyrozpravam a mozem povedat hocico a stale ma pocuva...nedala by som si nikdy v zivote dopustit na svoj denik
momentalne mi sice uz dosiel a musim si kupit dalsi ale hned ako budem mat tak sa zapisem donho ako blazon
nwm co by som bez neho robila
ale mám toľko prázdnych zošitov, že mala by som znovu začať
a inak nepíšem si ho preto, aby ho niekto nečítal.. a schovať sa nedá.. viem to, lebo moja sestra si schovávala denník zaskrine, pod dlažku a neviem kde všade ešte a aj tak ho druhá sestra vždy našla
niekedy sa mi stane ze sa mi nechce aj tyzden pisat ale potom to tam nejako narychlo nacarbem
akurat vcera som si citala moje najstasie denniky a fakt som sa nasmiala a pri niektorych castiach aj poriadne zahanbila