Chcela som sa spýtať, že ak pôjdem k dentálnej hygieničke namiesto svojej zubárky či je to v pohode, bude to až taký cenový rozdiel? Lebo som teraz ďaleko a potrebovala by som si zubný kameň dať odstrániť..Alebo či je aj dobré niekedy navštíviť i dentálnu
dentalna hygienicka ti zubny kamen v pohode odstrani a cenovy rozdiel? neviem ja som bola minuly rok u dentalnej a mi odstranovala zubny kamen a platila som do 50 eur...
Mno tak zubár by ti mal raz ročne zadarmo zubný kameň odstrániť. Teda aspoň to povedala moja dentálna hygienička mne. Môj zubár mi však nikdy žiaden kameň neodstraňoval a keď som tam k nej prišiel, tak mi hovorila, že mám strašne veľa kameňa. A platil som tak 30€ sa mi zdá a pľul som krv jak keby mi zuby po jednom trhali : D Ale tak asi záleží od toho, akého máš zubára. Keď ti ten kameň vie odstrániť rovnako ako hygienička, tak načo by si sa trepala k nej...
@sisooolq Toto som trochu nepochopil. Akože keď nemá čo? Keď nemá dotyčný kameň? Sranda že ja som k zubárovi chodil pravidelne na prehliadky, nikdy mi nič o kameni nepovedal a raz som bol u iného zubára a ten ma hneď poslal hygieničke, že mám veľa kameňa...
@sisooolq Ja som odpovedal zakladateľke tohto fóra. A to, že by mal zubár raz ročne čitiť kameň zadarmo, bola len taká rada pre ňu. Nehovoril som o ničom, že to musíš využívať alebo čo. Tvorba kameňa je individuálna, takže neviem o čom to celý čas točíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@sisooolq Toto som trochu nepochopil. Akože keď nemá čo? Keď nemá dotyčný kameň? Sranda že ja som k zubárovi chodil pravidelne na prehliadky, nikdy mi nič o kameni nepovedal a raz som bol u iného zubára a ten ma hneď poslal hygieničke, že mám veľa kameňa...
@janehonda nie nie je