chod urcite aj sama.. ja som bola na koncerte sama, listok som mala kupeny skoro rok dopredu a nepodarilo sa mi zohnat nikoho, kto by siel so mnou..uz som ho chcela predat,ale nelutujem ze som sla..tych 5 hodin, co som tam len tak sedela na zemi, aby som si chytila miesto, bolo dlhych, ale zazitok uzasny.. nevahaj, uz nemusis mat prilezitost.. a mozno niekoho nahovoris dovtedy..
@madhoumles Ak ich máš skutočne tak rada, resp. ich hudbu, tak tam choď aj sama. Myslím si, že sa nemáš čoho báť, policajtov tam bude viac než dosť... Potom budeš zase ľutovať ak tam nepôjdeš, a kto vie kedy znovu prídu.
V 2006 na turne PTA som siel na Bratislavsky koncert uplne sam a bol to nezabudnutelny zazitok, aj v 2009 som bol ale uz nie sam. Nikdy nevies ktore turne mozu mat posledne, tak nevahaj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale inak choď pokojne sama, ja posledný rok chodím sama stále o.o
@sugy1 poďme! ale sedieť nebudem... a okrem toho, zaplatíš mi to? lebo tie lístky sú strašne drahé
ale berme aj Lindu!
ale ona by nekúpila lístok mne, nieto tebe, myslím si
veď v tom dave sa už na teba niekto prilepí
riskni to a chod sama, pripadne dovtedy aj mozno este niekoho zozenies..