Depka alebo Songy , ktoré Vám pomáhajú sa z nej dostať..
Každý z nás už zažil depku. Mne osobne veľmi pomáha hudba. Vždy si pustím niečo pomalé, ukľudňujúce a nejako zo mňa tá depka opadne. Medzi moje zaručené "lieky" na dušu patria aj skladby z filmu Súmrak : Bella´s Lullaby a Debussy. Ďalej to sú soundtracky
@awared no to to ti rozumiem.....ja vždy zaleziem do postele, zapnem hudbu , poplačem si a aj tak mi je niekedy na prd, ale hudba mi trošku zlepší náladu
@temperancecullen ja v depkach placem tiez.. a je to dost casto.. v poslednej dobe hrozne casto ja dojdem rano do skoly uplne naladeny, prefukany vetrom.. po jazde na bicykli.. prve dve hodiny su v poriadku.. a potom.. dojde tretia hodina a moja nalada zacne klôesat.. s nikym sa nerozpravam, cmaram si an papier nejake znaky a som ticho.. o nic asa nezaujimam.. dojdem domov, zavriem sa do izby "naucim sa" potom idem na komp.. a ked som sam, tak ma hrozne vsetko dostane.. a vsetkozo mna vyjde.. len je hrozne, ze sa to vracia stakle.. kazdy den to iste.. a hudbu pocuvam len obcas.. ked nemam co ien robit.. ale nijak ma to nedostane z tejto nalady.. este predtym ano.. stale som dookola pocuval jednu pesnicku (dear life - hamilton) a bolo mi potom lepsie.. ale teraz.. nic.. =/
moje depky nie sú nejak tragické - síce sa cítim zle, viem, že to môže byť x-krát horšie.. a púšťam si Runaway Train, Earth Song, Tears in Heaven... nie na zlepšenie nálady, ale aspoň to trocha spríjemní tie chvíle
noo u mňa to nikdy nie je jednoznačné lebo u mňa sa depka v poslednom období neprejavuje tak, že cítim len smútok ale zároveň mám aj veľké nervy či už na seba alebo na niečo proste... takže je to u mňa dosť zmiešané... ale v poslednom čase mám skôr tie nervy ako depku takže neviem no na nervy mi veľmi dobre kedysi ale aj teraz pomáhajú tvrdé veci ako napr. Gotthard a Avantasia (The Scarecrow najlepší metalový album!!!) a keď som viac smutný tak kedysi to bol jednoznačne Marc Anthony a jeho debutový anglický album s rovnomenným názvom
@awared no plne ťa chápem....ja mám tiež depku, keď som nejakú dobu sama a keď ma ešte začne príšerne bolieť hlava no tak to je koniec...depka nastupuje
Podla toho z coho mi je na nic, podla toho si aj pustim muziku, bud rychlu alebo pomalu, ale aj tak pocuvam to co vzdy, teda Rise Agains alebo The 69 Eyes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
hehe, tolko optimizmu v jednom songu, to sa len tak nevidi
Na koniec si pozriem nejaký skeč z Pythonovcov, "Allo "Allo alebo RD a nálada je na svete
nikedy si myslim ze by sme nemali byt kamaratky ked mam pri nej kazdy den depresiu
a hudba my pomaha hlavne cradle of filth, hypocrisy,pain alebo take ukludnujuce pesnicky
a momentalne my pomaha pesnicka od the rasmus-living in a world... a tak
depresivny black metal
alebo neviem,niekedy aj selijake pomale ale to skor ma opacny ako pozitivny ucinok
vseobecne ked mam blbu naladu, tak radsej nepocuvam take smutne songy,lebo mam naladu este viac blbsiu