Ahojte birdzáci čo robíte alebo ako si pomáhate ked mate depky, ste smutni alebo nahnevani? co vam pomaha? idete sa niekomu zverit alebo co? poradte nieco co vas vzdy rozradosti alebo potesi a tak
Zbav sa ega, alebo ho aspoň dostatočne uzemni a nebudú ťa trápiť takéto povrchné veci, na ktorých vôbec nezáleží. Keď prežívaš smútok (myslím ten skutočný), musíš si toho byť vedomý, pozoruj ho, precíť ho, prijmi ho... iba tak odíde. Čím viac proti tomu človek bojuje, tým viac sa to uhniezdi a narobí neplechu.
@khatru Musíš to nechať prejsť cez seba, ale to odíde, nebráň sa smútku, ale neber to príliš vážne, čas to urovná, pusti sa do niečoho zaujímavého, alebo si pusti obľúbenú music
@khatru Zdravim ta ja ked mam smutok tak mi najlepsie pomoze pustit si pesnicky ktore mam rad ... pocuvam na sluchatkach som v mojom svete okrem toho ked citim hnev tak niekedy ani hudba nepomoze to sa treba snazit ukludnit a co sa tyka tvojich spoluziakov usmej sa na nich a maj ich v riti ... nemozes im davat najavo ze ta to stve co ti spravili lebo ich to bude tesit .
mna by potesil bud sex (keby bolo s nejakou aj peknou zenou, lebo skarede daju skoro vzdy) alebo sa niekomu velmi dobre vykecat, ale zial nemam "butlavu" vrbu, iba kamosov na party a pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ako kedy
pomáha ventil - poriadne sa vybúriť