ked nieco musim. z najhorsich stavov ma vzdy vytiahlo skuskove, terminy, ucenie. vtedy mam najvacsiu motivaciu nepolozit sa a proste zatat zuby a makat. nuz a ten pocit z dobreho vysledku potom rozozenie celu depku
Na mňa zaberá aj elektro šok. Taký malý mi vyčarí úsmev na tvári. Kúpil som si také "nachytávkové" pero, ktoré keď ideš zapnúť štandardným spôsobom, tak ťa to kopne. Ak nemáš, stačí rozobrať zapaľovač a použiť ten spínač, čo hádže iskru.
Spolocnost je vtedy to najmenej co chcem... Asi bud vyrevat sa pri hudbr, spat alebo jest alebo popripade ak sa mi chce nidck robit tak robit to co ma bavi... ist behat, precitat si nieco... ☺
na debku:
Robota. Vela roboty.
Pisanie do debilnicka, jemu som jedina hovorit uprimne o vsetkych citosrackach, co citim. Vzdy ked dopisem, citim sa o dost lepsie, lebo je to zo mna von a nedusim to v sebe.
Spanok.
na smutok:
Vyplakanie sa.
Objatie par vyvolenych osob alebo objimajuci panacikovia a listicky na fb vo vysokej frekvencii
Kniha.
Caj s medom.
Nakupy na ebay, v obchode s oblecenim, v martinuse, parfumerke...
nič,iba po tom,čo sa vyspím je o trochu lepšie
ale inak nič,aj teraz mám otrasné obdobie..
samozrejme,že sa sama sebe vyplačem,sama sebe vyrozprávam,lebo ako poriadna socka nemám sa komu
potom to prejde...potom to zasa príde a tak dookola chvíľu je dobre,dlho je zle...a neviem dokedy to vydržím ja furt iba hovorím,že by som bola najradšej,keby nejako spontánne zomriem,ale nemám ani také šťastie,aby som spontánne zomrela ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Drogy
Alkohol
Sex
Sport
Jedlo
Hazard
Dotyk- okcitocin( hormon stastia )
A vyrozpravanie sa- velka ulava
ale on už je môj :letim:
Objatie.
Čaj.
Káva.
Spánok.
Čas.
z časti samota, z časti komunikácia s inými ľuďmi
a spánok
Robota. Vela roboty.
Pisanie do debilnicka, jemu som jedina hovorit uprimne o vsetkych citosrackach, co citim. Vzdy ked dopisem, citim sa o dost lepsie, lebo je to zo mna von a nedusim to v sebe.
Spanok.
na smutok:
Vyplakanie sa.
Objatie par vyvolenych osob alebo objimajuci panacikovia a listicky na fb vo vysokej frekvencii
Kniha.
Caj s medom.
Nakupy na ebay, v obchode s oblecenim, v martinuse, parfumerke...
ale inak nič,aj teraz mám otrasné obdobie..
samozrejme,že sa sama sebe vyplačem,sama sebe vyrozprávam,lebo ako poriadna socka nemám sa komu
potom to prejde...potom to zasa príde a tak dookola chvíľu je dobre,dlho je zle...a neviem dokedy to vydržím ja furt iba hovorím,že by som bola najradšej,keby nejako spontánne zomriem,ale nemám ani také šťastie,aby som spontánne zomrela ...