Caute prave dnes mi odchadza najlepsia kamaratka do ameriky a pride az za rok,najprv som si to neuvedomoval ale teraz ma chytil strach co bude ked bude prec pretoze ona mi bola oporou ked soms a rozisiel s dievcatom s ktorym som sa dal znova do kopy a zac
veď tá tvoja kamoška tam snáď nebude úplne odrezaná od sveta a budete v kontakte. To, že odíde preč, ešte neznamená, že priateľku strácaš úplne. Len bude ďalej ako zvyčajne
neviem co pomaha na depku chlapom ale mne pomaha pustit si hudbu alebo si pozret film a trochu plakat a ostat par dni doma a vydusit sa a potom sa ist prejst
no, tak ty aspoň máš frajerku... ale neber to tak zle, ja mám síce takú jednu kamarátku, ktorá dokáže byť oporou, ale žije v prahe, takže tak... síce sa pár krát do roka vídame, ale ako čo je to pár krát za rok? aj keď zas je pravda, že tam nieej ten 8 alebo koľko hodinový posun, ale tak aspoň máš internet a frajerku...
ty si chalan ??? nemal by byt chalan ten co bude ze Chlap a ne neake uplakane stvorenie krehkucke ktore treba chranit atd....ako bez urazky jasne ? ....
ale moja teoria ked uz zacnem sa pohravat z myslienkou nad koncom vztahu ono sa to coskoro ukonci hehe ...
Tento pocit poznam. Moja naj kamoska odisla do UK, sice len na 3 mesiace (za mesiac sa uz vracia) ale mam pocit akoby to bolo uz rok. A najhorsie na tom je, ze na internete je raz za 3 tyzdne a uz jej ani nefunguje slovenske tel. cislo.
Tiez ako ty mam frajerku, ale predsa naj kamoska je naj kamoska a nebolo mi vsetko jedno ked odchadzala.
Kazdopadne neostava ti nic ine, ako pockat kym sa vrati.
neboj, nety fungujú, telefony tak isto, ale lepsi je asi ten net a hlavne nesed sdoma, ked mas depku, ale vybehni s kamosmi von a prides na ine myslienky a vsetko bude fajn...
pozri.. ona odchadza, neumiera icq alebo nejaky komunikator existuje a hadam ked ta ma tvoja holka rada tak ta podrzi.. ked nie tak ju rychlo vymen neoplati sa ti viest onicom vztah ..
ano toto je pravda rachell ta holka je hrozne dobra ...pste ona je super kamoska aj moja aj jeho a vtedy som s amu ani necudovala ze ju tak potreboval som maxelova holka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Moja naj kamoska je odo mna nejakych 130km vzdusnou ciarou a aj tak mi je oporou ked treba, nehovoriac o tom ze mas priatelku. Tak co riesis??
Btw naozaj je fakt najlepsi napad na zaciatku vztahu hned mysliet na koniec... to tomu dava taku peknu dlhodobu perspektivu
ale moja teoria ked uz zacnem sa pohravat z myslienkou nad koncom vztahu ono sa to coskoro ukonci hehe ...
Tiez ako ty mam frajerku, ale predsa naj kamoska je naj kamoska a nebolo mi vsetko jedno ked odchadzala.
Kazdopadne neostava ti nic ine, ako pockat kym sa vrati.