ked mas ozajstnu depresiu, tak by si ani toto forum asi nezalozila... cize to je len blba nalada, tak rob nieco co ta bavi a blablabla, kazdy tie iste kraviny furd dokola trepe a bude trepat, tak si nieco z toho vyber
nemusi to byt patologicka alebo neviem co, len ludia zvyknu prehanat ze maju depky (nehovorim ze to je konkretne tento pripad) ...ale zevraj vacsinou to ti ludia sami ani nevedia ze maju ozajstnu depku alebo si ju nepriznaju takto verejne... to som chcel tym povedat
@007andy to máš pravdu... to ti kvitujem... niektorym luďom príde len na týžden hektické obdobie a už nariekajú že majú "depresie"
a ja som chcela aj to, že ak je toho smútku fakt dost vela, nastupuje apatia, motivacia nulova + ak ktomu dáme nejake poruchy, kt. často bývajú sprievodné ako úzkostná porucha, obviňovanie sa za všetko, prehnaný strah, neventilovaný hnev a celkovo emocie tak človek od depresie ďaleko nemá... ak si jednoducho neprizná že je to vono, nenazve to tak a aktívne maká na zmene tak sa to knej ani nedopracuje...
ale chcela som povedať to že na človeka môže ísť depresia, môže to sám zistiť a chcieť niečo s tým robiť
jeho symfonie sa svojimi kmitoctovymi vlnami podobaju na vlny mozgu ktore emituje pocas pozitivneho stavu , pri vnutornom pokoji, pri dusevnej pohode ale aj pri snahe a koncentracii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@007andy to aj z kontextu je asi jasné, že nebola myslená tá "pravá" depresia, ale proste depka
Asi na tom niečo bude, treba mať po boku niekoho, kto ťa bude "liečiť".
a potom ešte nejaké od The Paranoid
a frajír.
nemusi to byt patologicka alebo neviem co, len ludia zvyknu prehanat ze maju depky (nehovorim ze to je konkretne tento pripad) ...ale zevraj vacsinou to ti ludia sami ani nevedia ze maju ozajstnu depku alebo si ju nepriznaju takto verejne... to som chcel tym povedat
a ja som chcela aj to, že ak je toho smútku fakt dost vela, nastupuje apatia, motivacia nulova + ak ktomu dáme nejake poruchy, kt. často bývajú sprievodné ako úzkostná porucha, obviňovanie sa za všetko, prehnaný strah, neventilovaný hnev a celkovo emocie tak človek od depresie ďaleko nemá... ak si jednoducho neprizná že je to vono, nenazve to tak a aktívne maká na zmene tak sa to knej ani nedopracuje...
ale chcela som povedať to že na človeka môže ísť depresia, môže to sám zistiť a chcieť niečo s tým robiť
depresia je diagnoza... dlhodobeho charakteru
potom pride depka z tuku ofc
depresia = to tá diagnóza
depka = dočasný stav
@mayben ale nie je to zlý nápad
a frajirka.
jeho symfonie sa svojimi kmitoctovymi vlnami podobaju na vlny mozgu ktore emituje pocas pozitivneho stavu , pri vnutornom pokoji, pri dusevnej pohode ale aj pri snahe a koncentracii.
ale som to krasne napsial !
hudba, veľa veľa hudby
a na depky nebudes mat ani cas nieto po celom dni este aj silu