Tieto prázdniny boli hrozne super - nesedela som doma a robila som niečo čo by ma bavilo aj v budúcnosti a nemala čas rozmýšľať nad kravinami jednoducho som sa tešila zo života, lebo som si potrebovala oddýchnuť od gymplu Ale ako náhle som dnes uv
No toto! Školopovinní ľudia sa bavia o škole! Ako si to len môžu dovoliť tí všivaví psi!
Rob tak ako píše @3 , budeš mať v živote aj väčšie starosti...
ale nie žeby som ťa nechápala, ja sa tiež neteším do školy, nie preto, že by sme mali biflošov, ale tiež ma v triede nikto nedokáže spasiť a väčšinu času si len uvedomujem, akí sú ľudia zlí a čaká ma 9 mesiacov stresu :ehm:
ale to, s kým chodíš do triedy zmeniť nevieš, takže jediné, čo môžeš urobiť, je vysrať sa na to a zamerať sa na seba.
no stále nechápem, čo je divné na tom, že ľudia v škole sa rozprávajú o škole. ja sa so spolužiakmi rozprávam o škole skoro stále a to nie sme bifloši.
ak tomu správne rozumiem, tak všetci sú zlí a ty si fajn...
takže buď si na zlej škole (gympel nie je pre každého) a prestúp...
alebo zmeň svoje vnímanie reality....
@vlado905 je s nimi nuda na bývalej škole sme robili cez prestávky kraviny bavili sa smiali sa a teraz len počúvam o tom či si sa stihol naučit matiku, ako nevedeli písomku z bioly, ako vypočítat toto a hento kedy sa začnete učit toto áno nehovorím je tam pár ludí kt, su fajn a neriešia to ale prevaha je týchto a stále sa to preberá dookola a povedz že nie je lepšie sa baviť o záujmoch alebo o tom ako si niekde bola bavil si sa ale slovo baviť sa tam polovica nepozná alebo pre nich je zábava čumieť do kníh a najväčší trapas čo sa im v živote stal že sa pred učitelom preriekli že sa neučili @feklus áno aj u nás hovoria ako na všetko jebu a že im na známkach nezáleží a potom jeb a 80% má jednotky lebo pri tom sedia pol dňa lebo nemaju čo robit len sa biflovať .... @dandybrendy nepoviem ti kde ale je na hlavu ak mali prváci na strednej lepší triedny priemer ako primania (10 ročné deti)
@mouette to ze hovoria o skole neznamena ze su biflosi. a k @11 ja tiez v skole vzdy rozmyslam o hodine ktora ma caka. ak viem ze z chemie bude profesorka skusat,skusim sa cez prestavku cosi priucit,kedze doma som sa do knih ani nepozrela. alebo po tazkej pisomke z biologie ma trochu zaujima co napisali ostatni,aby som vedela aspon priblizne ci som to mohla napisat dobre a na aku znamku sa mam pripravit. a ver mi,ja v ziadnom pripade niesom bifloska,vo chvili ked skonci vyucovanie na skolu zabudam,doma sa do ucebnic nepozriem a domace ulohy
robim na zaciatku vyucovania alebo cez prestavku pred danou hodinou.
a tiez sa zamysli aka bola tvoja byvala skola? aky bol pristup ucitelov? ak si povedali-dobre nebudeme skusat,aj tak nic nevedia,alebo tomu vychadza 4,ale je slusny tak mu to uzavriem na 3 a podobne, ani sa nedivim ze si si moh ldovolit taky pristup. si na inej skole, ini su profesori,ziaci,aj sposob vyucovania.ja myslim ze skor ty mas chybny pristup-v skole by si sa mal zamerat na skolu, a na zabavu by si mal mysliet az po povinnostiach (skole)
@janehoda bola som s nimi v škole rok , nemusíš ma z jednej vety hneĎ opravovať že nie su na základne som sa učila dobre a aj teraz bývam vyznamenaná a spočiatku som si myslela že naša zš nemala úroveň ale keĎ som videla čo došlo z iných škol tak som zistila že bola celkom na úrovni povinnosti si plným ale nezaťažujem tým všetkých naokolo možno máš pravdu asi som divná ak si dokážem riešiť veci sama bez toho aby som každého zaťažovala aby mi prepočítal príklady či som ich dobre urobila na písomke a iné kraviny a že po 45min učenia sa si chcem len tak sadnúť a noirmálne ich spoznať nie len cez známky lebo to pre mňa nie je všetko ale chcem zistiť niečo o nich .....mám pocit že s polovicou z triedy som sa ešte ani normálne nerozprávala lebo riešia iba toto celý rok každý jeden deň
@lepka áno prepáč pre mňa je zlé 7-8 hodín denne v kuse rozprávať sa na jednu tému škola nezáživné ! neviem kde žijeme ale stredobodom môjho vesmíru táto téma nie je
Tak si daj sluchatka do usi a sed na riti ked sa ti nepaci
Lebo je strasne zle ked sa niekto v skole rozprava o skole, asi im natom zalezi aspon troska a nemaju taky prijebany pristup ako ty!
A mozno sa len nemaju o com inom rozpravat...
Asi si veľmi citovo labilný človek, keď kvôli niečomu takémuto ide na teba depresia. A nerozumiem tomu, na čo si potom na gymnáziu. Čo budeš robiť, keď budeš na vysokej škole a budeš počúvať také reči dvojnásobne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vyznie to dosť sebecky ale chápeš ...
a slovné spojenie "prichádza na mňa predčasná depresia" je normálne ponížením všetkých ľudí trpiacich depresiou.
Rob tak ako píše @3 , budeš mať v živote aj väčšie starosti...
ale to, s kým chodíš do triedy zmeniť nevieš, takže jediné, čo môžeš urobiť, je vysrať sa na to a zamerať sa na seba.
no stále nechápem, čo je divné na tom, že ľudia v škole sa rozprávajú o škole. ja sa so spolužiakmi rozprávam o škole skoro stále a to nie sme bifloši.
takže buď si na zlej škole (gympel nie je pre každého) a prestúp...
alebo zmeň svoje vnímanie reality....
@feklus áno aj u nás hovoria ako na všetko jebu a že im na známkach nezáleží a potom jeb a 80% má jednotky lebo pri tom sedia pol dňa lebo nemaju čo robit len sa biflovať ....
@dandybrendy nepoviem ti kde ale je na hlavu ak mali prváci na strednej lepší triedny priemer ako primania (10 ročné deti)
robim na zaciatku vyucovania alebo cez prestavku pred danou hodinou.
a tiez sa zamysli aka bola tvoja byvala skola? aky bol pristup ucitelov? ak si povedali-dobre nebudeme skusat,aj tak nic nevedia,alebo tomu vychadza 4,ale je slusny tak mu to uzavriem na 3 a podobne, ani sa nedivim ze si si moh ldovolit taky pristup. si na inej skole, ini su profesori,ziaci,aj sposob vyucovania.ja myslim ze skor ty mas chybny pristup-v skole by si sa mal zamerat na skolu, a na zabavu by si mal mysliet az po povinnostiach (skole)
ja neviem už ako
Lebo je strasne zle ked sa niekto v skole rozprava o skole, asi im natom zalezi aspon troska a nemaju taky prijebany pristup ako ty!
A mozno sa len nemaju o com inom rozpravat...