Nie že by som mala depresiu, ale mám smutnú náladu už niekoľko mesiacov, som často nervózna, a neviem čo mám robiť. Psychologičku som už skúšala, ale nespolupracovala som...Čo by mi mohlo pomôcť? Nemôžete mi sem hodiť link napríkad na dáku rýchlu veselú p
rychla pesnicka ti pomoze na par minut... ked mas pocit, ze je to problem, tak skus s tou psychologickou spolupracovat, inak ti asi nikto nebude vediet pomoct
musíš sama chceť aby o prestallo... nelutovať sa, nepriznať si to..snažiť sa za akždú cenu rozveseliť... nájdi si nejaké hoby... cvičiť pomáha... nieže vytvára endorfíny ale poč ase keď zbadáš dajakú zmenu tak sa fakt človek cíti lepšie...
a proti nervozite je skvelý autogénny tréning....
a ešte odporúčim aj odmeňovanie sa ja som sa istý čas, odmeňovala kvalitným zeleným čajom a môže to byť vtipné, ale zdvihne to náladu
ano ano som úžasná pseudopsychologička a navyše, keď snespolupracuješ z tvojou psychologičkout ak si ájdi inú... alebo zabrdni do náučno.populárnej literatúry na začiatok, od rôznych psychológov...
treba sa odreagovat od kokotin ktore ti lezu na nervy, najdi si nejaku zabavku co ta bude bavit a tie banany co tu boli spomenute to je pravda - vitaminy skupin B su antidepresivne.
@denafilth co sa tyka tvojej nalady, vies od coho to mozes mat? ked vobec nemas ani ponatie, tak skus zacat u stravy:
Obmedz kavu a alkohol na maximum, najlepsie uplne vynechat. Jedz viac listovej zeleniny, hrachu, fazula, brokolica, mrkva. skus zacat aspon tu. Maso tiez mozes trosku obmedzit alebo lepsie povedane, maso ryb ako tuniak, losos.
@chalanodjazera tak je vedecky dokazane ze nedostatok niektorych vitaminou sposobuje aj depresie a podobne stavy, pritom ten clovek nemusi mat na to dovod. a tieto potraviny obsahuju najviac tych latok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
preco je tak pekne dievca smutne?
Problémy sama so sebou, neviem asi prijať samu seba, problémy doma, nedostatok energie, nemám silu ani chuť, a tak :/
skoda,ze jedna baba si uz vymazala blogy,tie by ti pomohli prejst do pozitivnejsej oblasti..treba si lne verit,ist si za cielom..
a tak ako barky pise,precitaj si tu fora,hlavne typu,ci som tehotna...hlavne v rubrike,sex,uchylnosti,zavisloti..
alebo aj take hry co sa tu vymyslaju,tie vedia zlepsit naladu a zasmejes sa aj o par dni na tom ked si spomenies hlavu hore
Skus kreslenie
a na zlepšenie nálady mám komédie
a proti nervozite je skvelý autogénny tréning....
a ešte odporúčim aj odmeňovanie sa ja som sa istý čas, odmeňovala kvalitným zeleným čajom a môže to byť vtipné, ale zdvihne to náladu
ano ano som úžasná pseudopsychologička a navyše, keď snespolupracuješ z tvojou psychologičkout ak si ájdi inú... alebo zabrdni do náučno.populárnej literatúry na začiatok, od rôznych psychológov...
Nie, bola som v tom že mi nič nie je a pomoc nepotrebujem... No začalo to byť horšie a horšie
Obmedz kavu a alkohol na maximum, najlepsie uplne vynechat. Jedz viac listovej zeleniny, hrachu, fazula, brokolica, mrkva. skus zacat aspon tu. Maso tiez mozes trosku obmedzit alebo lepsie povedane, maso ryb ako tuniak, losos.
som rád, že si takto navzájom robíme dobrú náladu
MňA SI ZAS POBAVIL S TOU FAZUľKOU, ASPOň SI MENOVANá DOBRE POPRDKá Až JU ZJE aj to je veľmi osožné na zdravie!!!