Ahojte Tak ma napadlo.. Poznáte nejakú depresívnu pesničku ? Alebo ktorá je podľa vás tá najdepresívnejšia ? Prípadne najsmutnejšia ? Nieže by som počúvala také piesne, ale založila som toto fórum preto, lebo včera hrali v rádiu Skyfall od Adele (urči
ani mne nie, a ani sa mi nepaci, media to zas zvelicili , proste zhoda nahod. a mam depresivne ale neviem kt. by som dala, keby je typicky depresivna tak sa mi nepacia ale mne sa pacia
mne sa spaja depresivna piesen aj s urcitymi scenami z filmu, ktore boli smutne alebo nejako depresivne, inak viacero od slovenskej kapely The Bridge a ked nie od nich tak teraz ma ihned napadne asi len tato, aj ked neznie nejak depresivne ja sa citim pri nej tak
Tá pesnička je depresívna len preto, že je pomalšia a v tých rokoch možno bolo 5pesničiek za rok(áno, áno ja viem, že to tak nie je, ale oproti našej dobe myslím bolo piesní podstatne menejm ktoré zožali celosvetový úspech, alebo aspoň sa to do uší dostalo viac ľuďom, keďže dnes spievajú a vydávajú pesničky speváci i nespeváci) a keďže to bol dosť známy song na ten spôsob je tam i tá pravdepodobnosť, že sa viac ľudí po vypočutí tej skladby zabije, ale príčina ich smrti určite nie je práve kvôli tomu, že je to pomalá melancholická skladba. Veď na tento spôsob je v dnešnej dobe pesničiek plná
U mňa asi dominuje Guns N´ Roses - Don´t cry. Toto si vypočujem i pri dobrej nálade, ale keďže viem o čom je text, tak ma napadnú také smutné momenty a rozplačem sa ako malé dieťa
Ďalšia moja obľúbená skladba vôbec Let love down od Lady Gaga - nie vždy ma rozsmúti až po plač, ale veľa sĺz som pri nej vyronila...aj vďaka totožnosti s textom...pre každého je depresívna pesnička iná aj práve kvôli tomuto..ak sa tam spieva niečo smutné, čo je podobné k vašej situácii, tak to pre vás určite nie je veselé, ale skôr depresívne...
@annaaninka iba pozeram anime, ani k mange som sa zatial nedostal a co sa hudby tyka, J-pop ide uplne mimo mna, s vynimkou jednej jedinej vytipovanej veci
úff..keďže väčšinou počúvam hip-hop.. u mňa je to jednoznačne Kali-Výstraha..a potom aj Hieny alebo ešte LEvo a Van Rosko-NA prahu temnoty.. fakt silné texty..aspoň podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
» www.youtube.com/watch?feature=p...
a ešte toto je také....definitívne
to môžem počúvať iba v stave vrcholnej vyrovnanosti
a toto » deadwhenifoundher.bandcamp.com/track/down-in-i... v origináli je tam ten rage... tento cover len dal rpeč ten hnev...a poukázal na podstatu...
daj search a najdes tam milion linkov
a tuto som počuvala keď som bola smutna :/
a samozrejme ...
Linkin Park - Iridescent
a táto má neuveriteľný text, pesnička s príbehom
táto je taká smutno- krásna.
Ďalšia moja obľúbená skladba vôbec Let love down od Lady Gaga - nie vždy ma rozsmúti až po plač, ale veľa sĺz som pri nej vyronila...aj vďaka totožnosti s textom...pre každého je depresívna pesnička iná aj práve kvôli tomuto..ak sa tam spieva niečo smutné, čo je podobné k vašej situácii, tak to pre vás určite nie je veselé, ale skôr depresívne...
» www.topky.sk/cl/13/1337991/N...
a ja tu mám nejaké TOPky tiež...
YEAH!
ja keď som bola menšia a mala som "depresie" tak som počúvala toto:
ale hlavne v kontexte posobia melancholicky a smutne, neviem, ako je to pre niekoho, kto nepozna lyrics/ nehral hru / nevidel film alebo anime
a tak isto od neho aj:
a ešte:
a samozrejme aj Mad World a ešte sa mi k depresii pripája aj Richard Müller a pieseň Rieka
a potom ešte táto klavírna krátka skladba:
a ešte zo Schindlerovho listu:
ved sem jebnite original tiersena, co su hento za sracky skurvete O____O
Táto je podla mna TOP !
nevravím že sú depresívne, ale smutné hej
keď sa potrebujem vyrevať, tak tieto dve ma k tomu vedia dokopať
Určite , bezkonkurenčne si pusti Apocalyptica- Ruska. Tá je najdepresívnejšia zo všetkých
táto mi až tlačí slzy do očí