Mam maly problemik s desktopovym kompom, nepouzivam ho, mozno bol naposledy zapnuty pred 2-3 mesiacmi. A ze teraz ho idem kusok prevetrat, mala som v plane dat si tam zaloh na hudbu a foto. Tak prvykrat som ho zapala - diody na klavesnici iba blikali a P
tri pipnutia rovnako dlhe znamena chyba RAM , dve dlhe jedno kratke je chyba vga..opakovane pipanie neustale opakujuce je chyba cpu ..takto by to malo byt tusim...
mno ale ak by bola chyba v jednom z toho tak by ti pravdepobodne uz spustit do win nemal ist ...
to ze sa ti pustil a si tam mala akesi divne varovania skor vyzera na daku sracku co si dostala aj kedysi davnejsie
tazko mi takto presne vymedzit chybu...ak pojde zapnut tak o vadu hardwaru nejde a treba hladat chybu v software
naformatovat ..to sa robi pri instalacii WINDOWSU...takze ak nevies instalovat windows tak popros nejakeho kamosa co to uz robil ...no teda ja som aspon z toho co si pisala vylucil ako tak chybu HW aj ked nechapem preco to pipalo ale tak berem to tak ze pc su pekne svine niekedy ale kedze pak to slo zapnut na plochu tak chyba HW by byt nemala...
skusala si ten pc zapnut opat?...zapla sa ti aspon obrazovka a nieco bolo na monitore vypisane?
mno skus ...ale davaj pozor aby si moc rukami nechytala tie veci dnu bo ak mas na sebe oblecenie ktore vytvara stat .elektriku mozes nieco tym znicit ..tak len opatrne vysavacom prejdi ale nemyslim ze to prejde asi pojde o povytiahnutu vga...a zapraseny slot ..chcelo by ju to vytiahnut a lekarenskym liekom pretriet spoje na vga a vyfuknut prach zo slotu nanovo strcit a pojde isto
no tak to co popisujes, netrebalo a ani netreba robit, otvorila som to a pohode, cistucky bol. Len na vrtuli od cpu bolo trochu prachu, inak cisty/bol otvoreny a vycisteny pred mozno pol rokom, cize prach v tom nebude.
no hej to sa uz kedysi davno zobrazilo aj mne ..to ked spravil system nejaku chybu ..sak tam mas take ze restore bla bla tak na to klikni by to malo byt ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mno ale ak by bola chyba v jednom z toho tak by ti pravdepobodne uz spustit do win nemal ist ...
to ze sa ti pustil a si tam mala akesi divne varovania skor vyzera na daku sracku co si dostala aj kedysi davnejsie
tazko mi takto presne vymedzit chybu...ak pojde zapnut tak o vadu hardwaru nejde a treba hladat chybu v software
naj .format disku , a pekne nanovo.
ako sa da naformatovat? ci radsej prenechat skusenejsim a ITckarom?
a teraz to vyzera na peknu vadu SW
skusala si ten pc zapnut opat?...zapla sa ti aspon obrazovka a nieco bolo na monitore vypisane?
tu je screen, co zobrazuje:
» www.birdz.sk/webka/antja/fot...
jak to citam, nic z toho som nerobila,, skor to,ze MS zistil zavaznu chybu...
no hej to sa uz kedysi davno zobrazilo aj mne ..to ked spravil system nejaku chybu ..sak tam mas take ze restore bla bla tak na to klikni by to malo byt ok