jeej ahoj nirvanka dokelu ja som bola tiez a uuuplne v predu napravo ... ako necakala som nic moc ..ale ako uzasni boli ... fakt ... a janko skorec nenormalne uzasny ... moj slovensky bubenicky vzor .. a konecne mam uz od neho aj podpis na palicke .. teraz ju mam zavesenu nad postelou bo akurat s tymi palickami nehravam ... ale fakt skveli boli ... konecne slovenska kapela co vie robit show .. ako keby nehrali po slovensku ta by som ani nepovedala ze to slovenska kapela ... juuj a janko jake solo dal nenormalne cele mam nahrate .. a fotky nenormalne zblizka bo sme hned v predu boli .. jedna jedina vec ma zerie ze ked hadzal palicky ze mne sa neusla ani jedna ... a este ta natalia hatalova akoze ona si kratsiu suknu nemohla vziat?? a to co tam robila to jak striptizovy tanec
mna len trochu hnevalo ze nedali viac pesniciek z Kyvadla na tie som sa najviac tesila ale nevadi bolo to uzasne ..len mi je luto Katky Smolinskej si tam chuda vyvrtla clenok rovno na podiu....ale odspievala vsetko potom klobuk dolu
heh Plutho.. Janko bol fakt totalne uuuuuuzasny.. ja som na nho s nemym uzasom pozerala.. je borec proste.. a tiez som tam isla s tym, ze si chytim palicku - a sakra nic..
no a k tym vokalistkam - spievali dobre.. ale tie skunke.... ach jeej.. ved si ich furt len stahovali, co take kratke boli.. a chalani a SBS-kari boli z nich mimo.. no jeejda..
ja som bola vcera... a boli fakt skveli... ako k tomu uz nemam co dodat... fakt... uz sa tesim na ich najblizsi koncert niekde tu v okoli alebo na festoch...
a musim povedat, ze aj chinaski boli dost v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no a k tym vokalistkam - spievali dobre.. ale tie skunke.... ach jeej.. ved si ich furt len stahovali, co take kratke boli.. a chalani a SBS-kari boli z nich mimo.. no jeejda..
a musim povedat, ze aj chinaski boli dost v pohode