mam fakt jednu debilnu priblblu otazku....aby som sa citil fest trapne ked mi budete hadzat posmesne hlasky jak to robim ja tym 12-15 rocnym detom s cirkevnych skol...ale pls. odpovedzte mi...lebo sa asi zacnem rezat...rofl...
Kazdy vyrastal inak, v inom prostredi, v inych mravoch a ovplyvnovany inymi vecami.
Skus sa najprv pozriet na problem z ich strany, ich ocami a posnazit sa im to napisat v ich reci(vynimka je EMO rec a podobne dehonestacie slovenskeho jazyka .
Áno, viem na čo narážaš, ale neviem, na čo o tom zakladáš ďalšiu jebnutú diskusiu. Ona má 14, ty 16 tak neviem na čo sa tu hráš. Že ty si veľký, vyspelý, chápeš veci dospelých a riešiš problémy ľavou zadnou? Dík, ale to ju asi moc nezaujímalo.
Cirkevna skola neznamena dobra vychova.Mam synovca co tiez chodi na cirkevnu-jeho slovnik?Sak by si sa posral keby si ho pocul Decka co vyrastaju medzi stars.resp.dospelymi to vnimaju inac.Pocuju a vidia veci od dospelych a snazia sa ich napodobnit.Niektore z nich ani nema moznost vyrastat ako dieta,ale to sa netyka vsetkych.Mnoho deciek sa hra na nieco co neni koli kamaratom a ze je to IN.
tato tema vznikla len rpeot aby som videl ci je to tu fakt tak vytrete ako to vyzeralo..a mal som pravdu..juchu..tu sa este nasmejem...idem citat dalej fora..
ja som bola vždy rozumovo vyspelá, aj výzorom, ked´som bola piatačka, mysleli si o mne cudzí ľudia, že som o 3 až 4 roky staršia... A teraz akoby sa môj vývoj zastavil
sú teda výnimky, no myslím si, že 98%, čo sa tu nachádzajú, áno.
Podla mna to nema s vekom nic spolocne. Niekto moze mat 30 a byt vacsi chuj jak niekto kto ma 12... A vobec nejde o nejaku dospelost... Ty rovnako mozes mat nejake problemy ktore by inym pripadali detinske... Ale podla mna tak celkovo clovek sa stava dospelym az vtedy ked chce byt dietatom
ja nehovorim ye som dospelz...ale ide tu o to ye deti vnimaju svoje problemy ako by to boli problemy dospelich nie deti...a o to ide..preto si 14rocna babreze do ruk a podobne...
10: jop.. uplne suhlasim.. niekto ma moze povazovat za decko ale zase niekto si moje nazory moze vazit a brat si ich k srdcu.. kazdy je proste iny aj tie take 12-15 rocne "deti" kazdy je dieta vo svojom vnutri.. niekto vacsie niekto mensie.... a niekto najmensie..
na co to vobec rozoberas? uzivaj si svoje detstvo a nezatazuj sa zbytocnostami a do ruk si rezu aj ine rocniky ktore uz davno nie su detmi problemy dietata nie su o nic menej dolezite ako problemy dospeleho..pre dieta maju problemy tu istu hodnotu...pre kazdeho je jeho problem rovnako dolezity ako problem ineho cloveka pre neho sameh dufam ze som tu poslednu vetu napisala zrozumitelne
v pohode... hlavne ze sme dosli k zaveru ze vsetky problemy su dolezite pre toho kto tie problemy ma... napiklad ci mam na gume skakat tak alebo tak, alebo ci mam hodit granat alebo nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Love, peace, empathy
Kazdy vyrastal inak, v inom prostredi, v inych mravoch a ovplyvnovany inymi vecami.
Skus sa najprv pozriet na problem z ich strany, ich ocami a posnazit sa im to napisat v ich reci(vynimka je EMO rec a podobne dehonestacie slovenskeho jazyka .
sú teda výnimky, no myslím si, že 98%, čo sa tu nachádzajú, áno.