myslím že hranica trestnej zodpovednosti by sa mala znížiť na 12 rokov lebo ženy , deti a dôchodcovia už sa môžu pomaly báť o seba. ja bych to tak vytrieskal až by to vlastná mater nepoznala
no tu je aspoň vidieť akú mali tie deti výchovu... keby sa o nich rodičia starali tak by sa to určite nestalo.... ach kam tento svet speje... o chvíľu nebude nič výnimočné ak 5- ročné deti budú vlastniť samopaľ
"mladiství delikventi a ich rodiny ako problémové"
ani sa necudujem. Ked ich rodicia nevedia vychovat. Ja uz fakt neviem naco ti ludia robia deti. Mal by sa urobit nejaky kontrolny urad a mali by vydavat povolenia kto moze a kto nemoze mat deti. Nejake psycho testy a pod. Vsak uz fakt neviem kam to speje. Koho sa mame bat? Sopliakov alebo dospelych?
@uchi Veru, veru. A je to cim dalej tym horsie, s touto dnesnou detskou (de)generaciou! Aj minule, som bola neuveritelne prekvapena, co som pocula na ulici - od spoluobcanov vo veku max. 10 rokov. ALE spytajme sa otvorene - KDE na to tie deti chodia? Predsa kazde dieta sa uci jedine od okolia, nema kde inde nabrat skusenosti, lebo kazdy sa narodime rovnako. Ale co je potom? Vplyv okolia zacne posobit a v niektorych pripadoch to dopada napriklad TAKTO.
@29@hajzelodkosti To je inak skvely napad, s tym uradom a povoleniami. Mal by si to presadit ako navrh noveho zakona do svetovej vlady. Akurat neviem, ako by to bolo kontrolovatelne, lebo niektorym nemenovanym mensinam mozes povedat cokolvek a myslis, ze Ta budu pocuvat?
@Flussica je najvyssi cas aby som kandidoval VOLte ma!
no normalne ak nepridu poziadat o povolenie mat dieta nedostanu love A ak budu mat viac ako jedno dieta nedostaneu love a kazdym deckom mimo povolenie sa im budu pridavky znizovat Teraz sa to robi opacne a tych deti len pribuda Hlavne tych, ktorych by nemalo pribudat
@hajzelodkosti , pri čo len trochu prísnych kritériách by sa svetová populácia za sto rokov zmenšila na desatinu.(Pričom deväť desatín tej desatiny by malo deti nelegálne.)
Nie je normálne, čo teraz detiská robia, ale ani za nečudujem, lebo rodičia na nich kašlú a ked majú na nich aj trochu času, tak im dovolia všetko možné a ak náhodou urobia nejaký problém, tak sú vinný všetci len nie ich detiská, len aby nemuseli nič riešiť.
Ja len dúfam, že nasledujúca generácia rodičov nebude taká ako sú terajší rodičia a poučia sa z toho, čo teraz vystrájajú deti a že nie je dobre sa dať vlastným deťom doslova šikanovať a dovoliť im všetko a byť zaslepený.
@D170 Nasledujuca generacia rodicov sme asi mi, wow . Uz sa bojim!
PS pre vsetkych, co tvrdia, ze nechcu mat deti: Nie je to o tom, teraz si povedat "nechcem teda deti", ale o tom ich mat a vychovat tak, aby mohli ist tym horsim prikladom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ani sa necudujem. Ked ich rodicia nevedia vychovat. Ja uz fakt neviem naco ti ludia robia deti. Mal by sa urobit nejaky kontrolny urad a mali by vydavat povolenia kto moze a kto nemoze mat deti. Nejake psycho testy a pod. Vsak uz fakt neviem kam to speje. Koho sa mame bat? Sopliakov alebo dospelych?
Typický pohľad z Afriky je 10 ročný šprt, ktorý vláči po zemi AK-47
» www.rettsnorge.no/bilder/Riis%20c...
» www.rettsnorge.no/bilder/Riis%20c...
no normalne ak nepridu poziadat o povolenie mat dieta nedostanu love A ak budu mat viac ako jedno dieta nedostaneu love a kazdym deckom mimo povolenie sa im budu pridavky znizovat Teraz sa to robi opacne a tych deti len pribuda Hlavne tych, ktorych by nemalo pribudat
Ja len dúfam, že nasledujúca generácia rodičov nebude taká ako sú terajší rodičia a poučia sa z toho, čo teraz vystrájajú deti a že nie je dobre sa dať vlastným deťom doslova šikanovať a dovoliť im všetko a byť zaslepený.
PS pre vsetkych, co tvrdia, ze nechcu mat deti: Nie je to o tom, teraz si povedat "nechcem teda deti", ale o tom ich mat a vychovat tak, aby mohli ist tym horsim prikladom.
Ako chcete zmenit svet,
ked od Vas tej snahy niet?
Kedysi boli deti vychovávané veľmi prísne, čo nebolo asi tiež dobré, ale teraz si dovolia všetko a rodičia
sa dajú doslova týrať od detí, lebo im splnia každé želanie, každý rozmar.
Najlepšie by bolo, keby to nešlo do extrémov a našla sa zlatá stredná cesta medzi týmito spôsobmi výchovy