Jedného dňa áno. Jedno, poprípade dve Najradšej by som bola, keby to bola kombinácia starší chlapec, mladšie dievča Ale toto mi je v podstate úplne ukradnuté
To by sa musel nájsť jedinec, ktorého gény by boli vhodné na to, aby sa preniesli na moje potomstvo. No i v prípade, že by sa táto podmienka splnila, ešte sú tu moje gény, z ktorých väčšinu by som na mojom potomstve vidie´t nechcela, takže to zrejme riskovať nebudem
Raz určite, no najprv si chcem nájisť dobrú prácu a zarobiť nejaké peniaze aby som dieťaťu mohol dať všetko to čo som nemal ja a aby sa nikdy nemuselo doma trápiť kôli peniazom.
3. dve svoje a 1 adoptované.. ale to je hudba budúcnosti a keby ich nemám ako uživiť, alebo by som im nemohla dať dostatok všetkého, tak by som nechcela mať toľko.. určite..
hej, ale na to mam este casu habadej...ale ked uz tak maximalne dve, z ktorych to prvorodene bude maly mato.. ale najskor si vybudujem karieru...a byt, popripade domcek
To si nevšímajte, len my sme mali dnes cvičenie, kde boli vety s údajmi akože o priemernom fínovi (2200 eur mesačne by sa mi páčilo) a veta Pekka má 1,5 dieťaťa bola jednoducho vtipná.
(A inak, každé cvičenie vo fínčine má minimálne jednu vetu s alkoholickým podtextom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a produkcia je aj tak najpríjemnejšia časť
Ale to by som asi chcel trošku veľa. =D
Krásne si to napísal
A ja chcem mať jedno alebo dve svoje a potom sichcem ešte pár adoptovať,ale to len v tom prípade,ktorý už napísal Pernik
To si nevšímajte, len my sme mali dnes cvičenie, kde boli vety s údajmi akože o priemernom fínovi (2200 eur mesačne by sa mi páčilo) a veta Pekka má 1,5 dieťaťa bola jednoducho vtipná.
(A inak, každé cvičenie vo fínčine má minimálne jednu vetu s alkoholickým podtextom