A ešte som bola zaľúbená do Olinky zo škôlky, môjho krstného, Kaya z platne Snehová kráľovná, fínskeho hokejistu, Martiny zo školy... A veľa ďalších... Pokračuje to až doteraz
tak možno Vanessa Hudgens, keďže som miloval HSM... inak nikto, ja som si nevšímal nejaké celebrity a ani teraz ma to moc nezaujíma. To skôr spolužiačky
@skvrnka ja si myslim, ze ked mal 15 a bol v superstar tak ja som mala max 12?! a teraz ma 3 deti na krku a ja mam 23, no nejak mi to nesedi akoze jasne ze mohol rodit deti uz davno, ale ja by som si napriklad teraz financne nemohla dovolit dieta
@hoperpohroma veď to ma tak prekvapilo, že ako opapinkovatel a zdá sa mi, že sa mu tá rola otca i páči! sranda vidieť ako sa ľudia vyvíjajú no nás delí rok alebo max dva od seba ale cítim sa príšerne mladá na deti.
tých som mala veľaaaaaa
ale tak napr. Jim Carrey, Vin Diesel, atď.
dokonca som sa dosť zaľubovala aj do kreslených postavičiek
a od asi 13tich do asi 16tich som !MILOVALA! Arnima Teutoburga-Weissa a bola som skalopevne presvedčená, že raz bude môj muž a vymeníme si priezviská úplné šialenstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Stale je
a dosť možno aj tá žltá alebo ružová, len som vtedy ešte nevedela, že aj také sa môže :/
Ešte aj môj drahý @deficit vyzerá úplne ako on, keď práve nemá vlasy v cope
a este skorej harry potter
a neskor martin konrad zo superstar
a potom ako som mala ja nvm 14, tak ma uz pomaly aj prestali vseobecne pritahovat ludia a uz sa to skorej vztahovalo len na partnerov
Ja som HP neznášala, vždy som bola skôr tím Ron (asi preto som skončila ryšavá a s potkanmi )
A Riddle v dvojke
A potom isto Samantha Carter z SG-1, ale opäť, to som si ešte neuvedomovala, že sa to môže
V puberte to bol Gregory House, lebo ahhh
A potom som trosku bola do Zlatana Ibrahimovica, ale to je len take ze rada si ho pozriem
@lawey toto je top
ale tak napr. Jim Carrey, Vin Diesel, atď.
dokonca som sa dosť zaľubovala aj do kreslených postavičiek
a od asi 13tich do asi 16tich som !MILOVALA! Arnima Teutoburga-Weissa a bola som skalopevne presvedčená, že raz bude môj muž a vymeníme si priezviská úplné šialenstvo