ked som mala 10 rokov cca sme dostali komp s netom. neviem no mysliem ze niesom zavisal sak ed idem na tyzden preca su super ludia nemam tu potrebu... len maIL skontrolovat keby cosi lebo sa mi stalo par raz ze bol pruser ked so nekontrolovala net
Ale jasne dokážem bez netu vydržať. Napríklad nepochopím, ako si niekto môže brať na dovolenku tablet a podobne. Ja vyslovene sem-tam potrebujem mať niekoľko dní bez netu, bez mobilu, bez telky...
V prváku na strednej som prvý krát začala potrebovať a teda si aj zadovážila "vlastný" lepší PC. O závislosti sa dá dlho debatovať - mám pocit, že v bežný rok som, avšak viem sa prepnúť do režimu prázdninového, kedy rada odídem mimo mesto a bežnú civilizáciu, smrtím, som škaredá, poštípaná od hmyzu a poškriabaná od tráv a šťastná ako blcha, aj bez internetu.
Keď tak nad tým rozmýšľam, my sme mali doma net od mojich 18 (možno 17) rokov, takže som prakticky celé detstvo prežila bez netu. A strašne som tomu rada
a som zavisla? neviem. nemam ani sancu zistit, ked som za tym netom vzdy, ked mozem. je pravda, ze ked sa nudim, tak neviem, co by som okrem bytia na nete robila, lenze ja sa nudim aj na nete -.-
prvý počítač sme dostali, keď som malaa.. no neviem presne koľko, možno 10.. nie som si istá.. a to sme sa s bratom bili, že kto si bude písať alebo kresliť
ale závislá nie som, bez internetu v pohode vydržím.. aj tak už chodím akurát tak na birdz, pozrieť si maily a termíny skúšok a tak podobne ale hlavne pozerávam seriály.. ale už mám všetko okukané, tak notebook v poslednej dobe používam na púšťanie rádia alebo audioknihy harryho pottera
viem, ze som prve hry zacal hrat, ked som mal asi 4? a net som mal doma od 11 ( ale u otca v robote som chodieval asi od 8 ) No a som, ja sa velmi rad hram hry no a celkovo vsetko mozne
my sme mali počítač doma už keď som mala sedem, ale internet sme domov zadovážili cca pred ôsmimi rokmi. ale to bol taký, že od piatej poobede do piatej rána zadarmo (nie celkovo, len sme neplatili nič navyše a ešte k tomu obmedzený) závislá nie som, myslím si. ale keď je tá možnosť, prečo ju nevyužiť. nepotrebujem PC k práci, nepotrebujem ho nevyhnutne do školy, samozrejme, prezentácie, nejaké informácie... ale to nie je dennodenne. celkovo mám k počítaču taký prístup, že net, lučše knigu.
doma mám pc odkedy vyšlo GTA 2... takže od roku 1998 čo som mal tri roky... pokiaľ viem z rozprávania.. už vtedy som zaćal hrať GTA 2 ... hral som to asi tak desať minút a potom som sa na to vykašlal predsa len.. vláčik je vláčik
ja mam net doma az od roku 2007,teraz mi uz tyzden nejde a je to dost na hovno lebo neviem co sa deje,teraz pisem z roboty ale tu mam blokovany FB a YT dostanem sa akurat sem
tak, na PC som začala chodiť asi od 13 ale dokázala by som bez neho prežiť nie je to nič čo k životu nutne potrebujem chodím tam len kvôli tomu že tam mám kamarátov s ktorými som v kontakte a aspoň tak sa s nimi môžem spojiť
pocitac mam asi od 10, net od 13, cize 4 roky a do istej miery som od neho zavisla, vela tu prokrastinujem alebo som len tak, lebo nic ine sa mi nechce robit, ale kebyze mam teraz niekde odist napr. na mesiac bez netu a mala by som nieco na praci za ten mesiac tak by mi net nechybal takmer vobec
pc asi od 10 rokov... som zvykla hravať hry a kresliť si tam blbosti... a net som dlho nemala... takže len v škole som zvykla ked sme mali volnu hodinu že nam dovolili isť na net... a teda na net chodím že doma asi 5 rokov... a dokažem byť bez netu... ked sme sa stahovali asi 3 tyždne sme nemali net a v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale jasne dokážem bez netu vydržať. Napríklad nepochopím, ako si niekto môže brať na dovolenku tablet a podobne. Ja vyslovene sem-tam potrebujem mať niekoľko dní bez netu, bez mobilu, bez telky...
a som zavisla? neviem. nemam ani sancu zistit, ked som za tym netom vzdy, ked mozem. je pravda, ze ked sa nudim, tak neviem, co by som okrem bytia na nete robila, lenze ja sa nudim aj na nete -.-
ale závislá nie som, bez internetu v pohode vydržím.. aj tak už chodím akurát tak na birdz, pozrieť si maily a termíny skúšok a tak podobne ale hlavne pozerávam seriály.. ale už mám všetko okukané, tak notebook v poslednej dobe používam na púšťanie rádia alebo audioknihy harryho pottera
ale inak keď si to tak vezmem.. áno, som závislý
vyuzivam ho lebo chcem ho vyuzit kdekolvek a kedykolvek
som zavisly na kontakye s ludmi..som si uvedomil nedavno ked mi nesiel net