deviant je super, stretneš tam aj starších aj mladých ľudí s podobnými záujmami ktorí sú ti ochotní pomôcť a posunúť ťa niekam ďalej, ak ich v svojom okolí nemáš napr. mne pomohli niektoré kritiky od ľudí ktorí sa tým živia...lebo v normálnom ti všetci len povedia "jéj, pekné"
DeviantART je super. Je tam kopu peknych veci a ludi, ktori su vazne talentovani. Je to v podstate len odrazova stranka, mnohi umelci maju vlaste weby, a vdaka Deviku ich viac ludi najde.
Navyse ak si kupite Premium Membership Card, da sa vytvorit vlaste portfolio (to sa hodi), zacat predavat a trochu sa presadit do buducna. Ma to logiku + cloveka potesi, ked zcasu na cas pocuje nazor profesionala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» peter17piper.deviantart.com/gallery/...
Tunák keď si dovolíš na nejaký brak povedať, že to podľa teba nie je nič hodnotné, tak ťa označia všakovakými nepeknými prívlastkami.
Navyse ak si kupite Premium Membership Card, da sa vytvorit vlaste portfolio (to sa hodi), zacat predavat a trochu sa presadit do buducna. Ma to logiku + cloveka potesi, ked zcasu na cas pocuje nazor profesionala.
Tym chcem povedat, ze mam ucet.
www.medailon.deviantart.com
@Rooar ty mas?
dokazal som si kseft na grafiku zohnat aj bez toho