ja viem ze ono je to dost otravne ked ste uz prijaty aj u nas to tak bolo ale museli sme sa ucit vsetci pretoze nas poprimali na take gymnazia ze kebyze si zhorsime znamky nezoberu nas uz .. a okrem toho neucte sa ked cete byt blby a na setko dolezite zabudnut sak potom uvidite ako vam to bude chybat v 1 rocniku gympla lebo ucit sa ako sa pocitaju ROVNICE obycjne s jednou neznamou v prvom rocniku gympla je chore a trapne .. a ja len gulim oci ze moji spoluziaci nevedia ucivo ece s 5 rocnika ..
boze ludia vy sem co pisete jak keby som nejaka vymleta ci co...kks sak by ste ma zachvilu ukamenovali ze co som to sem napisala...dufam ze aspon ludia co su v devine to chapu co som napisala
No aj ja som v devine, a nejako to neriešim Proste, ak sa chcete učiť učte sa.... Ak nechcete, tak sa neučte... Je to na každom... Neviem čo to tu všetci tak moc rozoberáte, veď na základnej to ešte vôbec nie je ťažké, a nie je tu ani toľko toho na učenie.... Dá sa to všetko veľmi ľahko zvládnuť... Som zvedavá, čo budete hovoriť, keď budete na strednej
suhlasim s @michellka ...a nie aby si bola rada, ze teraz sa uz ucit len pre seba a nie pre nejake primacky ci monitor. Ja som druhy polrok v devine milovala. Klud, prijemna atmosfera, aj ked neboli vsetci prijaty a este sem pisali monitor, kazdy vedel, ze ak by sa prestal ucit, tak by na strednej prinajlepsom kukal ako idiot. Ale neuc sa, ak uz si prijata. Ved tie vedomosti su aj tak zbytocnost...
@0 ver tomu ze to neni jedno.. je to jedno pre tu zakladnu skolu, ale co ked dojdes na strednu? myslis ze tam nebudes potrebovat ucivo 2. polroka deviatky Zakladnej skoly? o0 ... mne sa to pekne vratilo, ze moja zakladka bola pri*ebana a 2. polrok sme si valali sunky....
booože ste tu všeci jak staré zaschnuté šunky ... šak komu sa chce učiť si už nepametáte na to ked ste vy boli v takom veku na ZŠ? jaaj či vy teras lutujete že ste sa neučili čooo!!
a preco nie??? a preco sa musia ucit a preberat aj na strednej skole posledny rocnik??? ked by sme sa uz mali ucit na matury???? to je asi to iste....nie??
Ja som tiež v deviatke, a nevidím na druhom polroku nič zlé.Chceš sa päť mesiacov zaoberať iba Monitorom, prijímačkami a talentovkami?
Učivo je aspoň trochu zaujímavé, konečne.Goniometrické funkcie, genetika, druhá svetová vojna, astronómia atď.
Deviaty ročník sa mi páči zatiaľ najviac, konečne si uvedomujeme, že sme spolu (vďakabohu) posledný rok a prestávame sa k sebe správať ako rôznorodé pohlavné orgány pre úplné sprostosti.
Plus sa môžeš zhoršiť o dva stupne, tak kde je problém?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Dojdeš na strednú a budeš chcieť byť v devine!
Dojdeš na VŠ (ak budeš chcieť ísť) a zaplačeš z tých skúšok
to je taka ista otazka...
polka deviatakov nevie napisat i a y, takze sa maju co ucit
písomiek napíšeš v živote ešte strašne vela tak sa nesťažuj
Učivo je aspoň trochu zaujímavé, konečne.Goniometrické funkcie, genetika, druhá svetová vojna, astronómia atď.
Deviaty ročník sa mi páči zatiaľ najviac, konečne si uvedomujeme, že sme spolu (vďakabohu) posledný rok a prestávame sa k sebe správať ako rôznorodé pohlavné orgány pre úplné sprostosti.
Plus sa môžeš zhoršiť o dva stupne, tak kde je problém?