Tu ma máš!!! Mám pocit, že som závislá, v momente kedy som dopozerala posledný diel som najprv 10 minút pozerala do steny kvôli smútku, že sa končí a zároveň prekvapeniu, ako sa skončil a potom som hneď išla zase od začiatku.. Teraz ho pozerám strašne pozorne, všímam si detaily, zapisujem, pozerám na chyby (aj keď ich veľa nie je, ale pár nelogických a nedexterovských detailov tam je).. Mám knihu prvej série, prečítala som ju za dva dni a akurát ju čítam znova, už som si objednala druhú časť, ďalej mi má prísť z ebayu jeho policajný preukaz a zberateľská figúrka.. Svojho času som zmiešala vodu s potravinárskym farbivom, liala to do sprchového kúta a vyšetrovala to ako vraždu (viedla som si podrobný zápis atď.).. Skúšala som hocijaké seriály, aby som to do toho septembra prežila,samozrejme nič sa mu nevyrovná ani z polovice, ale Prison Break je dosť v pohode liek na to
No jednoducho mi z Dextera statočne jebe, ale keď on je tak dokonalýýýýýýýýýýýýýýý
@tommyhot čo z toho máš, že sem píšeš spoilery, ešte k tomu TAKÉTO? nenávidím takýchto ludí proste čo to robia, za to že ty si strašný frajer a už si to dopozeral, musia všetci vedieť, ako to skončí..
@tommyhot ja ich mám dopozerané, ale ako k tvojmu komentu wtf o_____O akože maniakom do seriálu sa niekto môže stať až bezprostredne po pozretí poslednej časti? ja som Dextera milovala od prvého dielu, si pamätám, že prvú sériu som pozrela za necelý víkend.. proste to je uplne primitívne čo si urobil aj jak si to vysvetlil, akože kým niekto nedopozerá všetko, nemôže mať ten seriál dostatočne rád, čiže je úplne vporiadku povedať mu, ako to skončí -.-.-.-
@tommyhot what you´ve just said is one of the most insanely idiotic things I have ever heard. At no point in your rambling, incoherent response were you even close to anything that could be considered a rational thought. Everyone in this room is now dumber for having listened to it. I award you no points, and may God have mercy on your soul.
tu nejde o to ci moze alebo nemoze byt maniak, to forum si mozu citat aj ludia co ho pozerat este len zacali a bavi ich to alebo hocikto iny
@tommyhot o_________O a akože že to niekto začal pozerať trebárs pred týždňom, to ti nenapadlo? preboha, je milión seriálov aj ja neviem z 90. rokov, ktoré vyšli keď som behala v plienkach, čo je na tom také nepochopiteľné, že som si ich teraz pozrela? ja som takisto začala pozerať Dextera niekedy v januári tohoto roku, a čo akože? o__O predtým som pozerala iné seriály a k Dexterovi som sa dostala práve vtedy, kedy som sa dostala, keby sa k nemu dostanem o dva mesiace neskôr, tak teraz som na prvej sérii.. a??
okrem toho nie každý má čas pozerať 24 hodín denne seriál, niektorí ľudia chodia aj do školy alebo do práce, takže by som sa vôbec nečudovala, keby to niekto pozeral aj niekoľko mesiacov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nie
you have to enjoy every second of it
som zvedavy co vymyslia, kedze Debra uz vie, ze Dexter je vrah. Resp minimalne ze zabil Travisa. Uz sa neviem dockat
@sugy1 :p nebavim sa
Tu ma máš!!! Mám pocit, že som závislá, v momente kedy som dopozerala posledný diel som najprv 10 minút pozerala do steny kvôli smútku, že sa končí a zároveň prekvapeniu, ako sa skončil a potom som hneď išla zase od začiatku.. Teraz ho pozerám strašne pozorne, všímam si detaily, zapisujem, pozerám na chyby (aj keď ich veľa nie je, ale pár nelogických a nedexterovských detailov tam je).. Mám knihu prvej série, prečítala som ju za dva dni a akurát ju čítam znova, už som si objednala druhú časť, ďalej mi má prísť z ebayu jeho policajný preukaz a zberateľská figúrka.. Svojho času som zmiešala vodu s potravinárskym farbivom, liala to do sprchového kúta a vyšetrovala to ako vraždu (viedla som si podrobný zápis atď.).. Skúšala som hocijaké seriály, aby som to do toho septembra prežila,samozrejme nič sa mu nevyrovná ani z polovice, ale Prison Break je dosť v pohode liek na to
No jednoducho mi z Dextera statočne jebe, ale keď on je tak dokonalýýýýýýýýýýýýýýý
nechápem fakt.
Ehm, áno. Som v poriadku.
tu nejde o to ci moze alebo nemoze byt maniak, to forum si mozu citat aj ludia co ho pozerat este len zacali a bavi ich to alebo hocikto iny
" akože maniakom do seriálu sa niekto môže stať až bezprostredne po pozretí poslednej časti? "
evidentne si zle pochopila co som pisal...
okrem toho nie každý má čas pozerať 24 hodín denne seriál, niektorí ľudia chodia aj do školy alebo do práce, takže by som sa vôbec nečudovala, keby to niekto pozeral aj niekoľko mesiacov.