tak ja mam asi najradsej jeho album Pevnina detstva nielen preto, ze to bol prvy album ktory som od neho pocul, ale preto ze je taka snova a komplikovana a nadherna a neskutocna a je tam vela dobrych napadov, a text ze: vlasy rozviate a boky pevnee v jarnych temnotaaaaaaach... kamo
A dalej bez srandy,najradsej mam Modry vrch vsetci vieme snad preco,najviac ma zaujala kombinacia takej snovej,atmosferickej,priam genialnej hudby a poezie od I.Strpku. Dalej zhudobnenie textov/basni ktore sa zdaju byt nezhudobnitelne,Dezov zivot,a rada dalsich veci.Ano a Jarove piano. Myslim ze Dezo je to najlepsie co sme tu kedy mali,a dufam ze sa to zmeni a dufam ze niekomu z nas mladych dojde,ze sme slovaci s kulturou,a nie americania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
htt://www.last.fm/user/lucasperny
A dalej bez srandy,najradsej mam Modry vrch vsetci vieme snad preco,najviac ma zaujala kombinacia takej snovej,atmosferickej,priam genialnej hudby a poezie od I.Strpku. Dalej zhudobnenie textov/basni ktore sa zdaju byt nezhudobnitelne,Dezov zivot,a rada dalsich veci.Ano a Jarove piano. Myslim ze Dezo je to najlepsie co sme tu kedy mali,a dufam ze sa to zmeni a dufam ze niekomu z nas mladych dojde,ze sme slovaci s kulturou,a nie americania.