@romanzkrajinyx musím ťa poopraviť z RK ide diaľnica po Jánovce, čo je vyše 13 km za PP...a zase od Jablonova ide diaľnica za Branisko...a potom je ešte menší kúsok pred Prešovom, a nakoniec je ten úsek PO-KE ....je to riadne rozkúskované
mali hovada stavať najskvôr najťažšie úseky ako tunel Višňové a nie tie roviny, kde dobre že Mečiar nepozval Dolly Buster, aby tým starým pridrbaným chujom vyfajčila ........filip
@zajkousko Nechapem co si chcel povedat tym "keby sa to tajilo". Pokial viem, nadavanie je povazovane za hriech. Ja len ze si mal vcera namietky proti mojemu avataru a dnes pouzivas taketo slova. Hmm... zavana to pokrytectvom.
A kto si utiahol opasky ? Nebodaj pán Fico ? Jedine tak pospolitý ľud, ktorí samozrejme ako vždy za nič nemôže. Ale to môžeme poďakovať 44% ľudom, ktorý volili Smer. Teraz budeme jedine tak SMERovať za Gréckom
zla zla pravicova vlada! po rokoch blahobytu nastalo obdobje temna - utahovanie opaskou! a teraz to pan Fico musi opat po tych sarlatanoch upratat vlastnou hlavov!
Mládež ? Ako keby si bol ty starý harcovník Ja sa hanbím aj zato, že ľudia nevedia písať slovo hanba, viď ty A hanbím sa aj zato, že ľudia dokážu tak ľahko naletieť takému komunistovi ako je Fico, a to aj svedčí o inteligencií tých ľudí (neber osobne). Ale pointa tohto fóra je úplne iná, tak by aj stačilo politiky
A radím ti vrátiť sa do prvého ročníka, keďže ani neovládaš pravopis. Píše sa HANBA nie hamba. Prikladám jeden link, aby si mi uveril » bihari.blog.sme.sk/c/231448/Nie-je...
Vybral som si tuto cestu ako jedinu spravnu a uz sa neviem dockat kedy budeme mat ten silny socialny stat! Ale najprv to musi pan Fico dat do poriadku po tom chaose co porobil zlepenec! Pan Fico povedal ze nemame verit novinarom a z novinarmi zo sme nemame dobre skusenosti preto nemuozem kliknut na tento link.
Až mi je do plaču, keď vidím, ako môžu byť ľudia zaslepení. Fica môžem kľudne prirovnať ku Hitlerovi, ktorý chcel kvôli nenávisti zahubiť všetky rasy, okrem tej árijskej. A pritom sám bol žid. A prečo by som ho prirovnal práve k nemu ? Lebo tiež oblbol milióny ľudí, ktorí si mysleli, že vďaka nemu bude dobre. Nuž, mýlili sa.
A keď ti pán Fico povie, že vyskoč z okna, tiež to spravíš ? Veď povedal to pán Fico, tak prečo nie. Apropo, to je len blog na stránke SME, nič viac nič menej. Ale v pohode, píš si hamba (až mi očí idú vypadnúť z jamiek, keď to vidím), tvoja slovenčinárka musí byť určite na teba hrdá.
Neviem ako Vy, ale podla mna su th0masove prispevky plne ironie. uz veta: A teraz to musi Fico upratat vlastnou hlavou uplne staci na pochopenie.
Nebude a dufajme, ze ak raz s touto megalomaniou skoncia nenapadne ich prihodit Sirokemu este viac prachov tym, ze postavia dialnicu na juhu. (aj ked by sa hodila, ta rychlostka snad postaci)
cítim z tvojej napísanej vety aboky úľavu, tak Satan to našťastie nie je....
pre mňa však lebka symbolizuje Zlo, bola a zostáva symbolom fašizmu pre ktorí zomierali milióny ľudí, symbolizuje utrpenie, skazené životy, plač a beznádej.........
a nakoniec i ta tvoja skupina je kontraverzná, plná drog a kde sú drogy je aj Satan, pod jeho vplyvom sa tvoria skladby, ktoré otupujú mysle mladých ľudí a nutia ich šíriť toto zlo .......
nechcem byť hriešny hneď po ránu kvôli tebe, ale určite poznáš ten výrok Boleslava Polívky "Vašu pí.. som tiež nevidel a verím, že ju máte"....
ja som Satana tiež nevidel ale verím, že existuje, je všade vôkol nás, ničí duše Boha Stvoriteľa...
Tak ako existuje Boh - nebo, existuje aj peklo a práve lebka je symbolom Zla .....
neberem ti tvoje vyznanie, ale niektoré veci proste nevyvrátiš, že sú a existuje, nakoniec je napísané, v "Knihe života má každy zaznamenaný okamih svojho konania a podľa toho bude súdený"....
Nie tak celkom...do tvojej charakteristiky zapada aj krestanstvo, ktore lebku pouziva naozaj hojne. ( » www.namestovo.estranky.sk/clanky/oravske-... ) okrem toho sa krestania s lebkami stretavali den co den nakolko sluzili omse v katakombach kde sa pochovavali mrtvy. Nakoniec lebku vyuzivali aj Lupici ci pirati alebo mnohe nabozenstva a okultizmy, nielen SS.
na tvoj názor sa ťa nikto napýtal, zasahuješ do veci o ktorých nevieš ani mači prt ...
teraz si spadol zo šerbľa a budeš tu robiť profesora múdrosti, sa uvedom, ktosi a čo tu stváraš na birdzi, tvoje konanie je výplodom toho Satana čo tu spomínaš....
filip
týto odrodilci z pokecu sa tu nasťahovali ako vši zo zhnitého humna
@zajkousko btw, keď chodím od prvej triedy na Evanjelickú školu, tak viem o tom dosť na to, aby som vedel, že keď má niekto lebku na avatari, nie je to žiadny Satan, uvedom sa prosím ťa.
@zajkousko som hoden toho, aby som ti oponoval, ty sa tu hráš na nejakého pápeža alebo čo? za to źe si náboženský fanatik, tak si tak isto človek ako aj ja, čiže nie si nič viac, nič menej. som hodný toho, čoho aj ty.
@zajkousko človeče,kto si?že každého súdiš?pľuješ tie svoje jedové sliny na každého a oháňaš sa pritom Bohom..?! aby si sám nebol spravodlivo odsúdený za nedodržiavanie prikázaní..
nesúď druhých za svoje problémy,radšej si sám spytuj svedomie.
@flysser Keby Hitlera neporazili, tak tu teraz nie si, a nepíšeš do tohto fóra Pokiaľ nevieš, chcel vyhubiť všetky rasy, okrem árijskej. A neviem o tom, žeby Slováci boli árijská rasa. Asi si nedával pozor na dejepise.
@shooty niežeby som bol na tomto svete nejako extra rád ale myslím si že by nás nevyhubil, boli sme jeho spojenci, skôr by nás len ponemčil alebo dal trochu nižšie práva, ale svet ako taký by bol lepší.
Vyhubil by nás. My sme neboli jeho spojenci, ale boli sme satelitom Nemecka, a to donútením, keďže povedal Tisovi, že buď budeme satelit Nemecka alebo nás nechá na pospas nepriateľom. Tak vybral si menšie zlo. A ešte menšia citácia z Wikipédie: " Celkovo, v dôsledku nacistického teroru, zahynulo 5 – 6 miliónov Židov. Ďalšími, ktorých sa rozhodli nacisti zlikvidovať boli obyvatelia východoeurópskych krajín, najmä Slovania, žijúci v okupovaných krajinách hlavne v ZSSR, Česku, Poľsku a Juhoslávii; ale aj osoby sociálne, národnostne či politicky nepriateľní pre nacistický režim." ....Ešte stále si myslíš, že za Hitlera by bolo dobre, keď kvôli nemu zomrelo toľko ľudí ? A ešte stále si myslíš, že by si tu teraz bol, keby Hitler vyhral vojnu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
vlasnte..už iba usek medzi ZA a RK a v okoli levoče..a už je hotova...ale tak naročny teren no..
mali hovada stavať najskvôr najťažšie úseky ako tunel Višňové a nie tie roviny, kde dobre že Mečiar nepozval Dolly Buster, aby tým starým pridrbaným chujom vyfajčila ........filip
hriechom by to bolo vtedy, keby sa to tajilo .....
a že ma vidí ? to je dobre ste dvaja On a ty, zatial čo On mi može dať večnosť, tak ty akuratne deravý šerbel ..............filip
ak si myslíš, že som bez hriechu a nad hlavou mam svetožiaru si na omyle .......
nikto nie je bez viny.....a nadávanie je hriech, dobre, že to ovládaš ....
ale serkať na hlavu si tiež nedám...
a že máš avatar v podobe samotného Satana, iste uznáš, že Boh a Satan nikdy nebudu priatelia, či tomu niekto veri alebo nie ...
a to keby sa to tajilo??........
ano, predstav si tu situáciu v spovedelnici a ja by som kňazovi zámerne zatajil, že som napr, ťa súdil, že si Satan .........
súdiť môže iba Boh, i tých čo odsúdia v mene republiky na smrť sa dopúšťajú ťažkého hriechu
filip
Ale mozme byt vdacni aj za cisara Svatopluka. Stari Slovaci by boli hrdy
Veru ako lahko dokazu ludia naletiet na prjehladne reci
A radím ti vrátiť sa do prvého ročníka, keďže ani neovládaš pravopis. Píše sa HANBA nie hamba. Prikladám jeden link, aby si mi uveril » bihari.blog.sme.sk/c/231448/Nie-je...
A keď ti pán Fico povie, že vyskoč z okna, tiež to spravíš ? Veď povedal to pán Fico, tak prečo nie. Apropo, to je len blog na stránke SME, nič viac nič menej. Ale v pohode, píš si hamba (až mi očí idú vypadnúť z jamiek, keď to vidím), tvoja slovenčinárka musí byť určite na teba hrdá.
Nebude a dufajme, ze ak raz s touto megalomaniou skoncia nenapadne ich prihodit Sirokemu este viac prachov tym, ze postavia dialnicu na juhu. (aj ked by sa hodila, ta rychlostka snad postaci)
cítim z tvojej napísanej vety aboky úľavu, tak Satan to našťastie nie je....
pre mňa však lebka symbolizuje Zlo, bola a zostáva symbolom fašizmu pre ktorí zomierali milióny ľudí, symbolizuje utrpenie, skazené životy, plač a beznádej.........
a nakoniec i ta tvoja skupina je kontraverzná, plná drog a kde sú drogy je aj Satan, pod jeho vplyvom sa tvoria skladby, ktoré otupujú mysle mladých ľudí a nutia ich šíriť toto zlo .......
a pre @wewo
nechcem byť hriešny hneď po ránu kvôli tebe, ale určite poznáš ten výrok Boleslava Polívky "Vašu pí.. som tiež nevidel a verím, že ju máte"....
ja som Satana tiež nevidel ale verím, že existuje, je všade vôkol nás, ničí duše Boha Stvoriteľa...
Tak ako existuje Boh - nebo, existuje aj peklo a práve lebka je symbolom Zla .....
neberem ti tvoje vyznanie, ale niektoré veci proste nevyvrátiš, že sú a existuje, nakoniec je napísané, v "Knihe života má každy zaznamenaný okamih svojho konania a podľa toho bude súdený"....
filip
Nie tak celkom...do tvojej charakteristiky zapada aj krestanstvo, ktore lebku pouziva naozaj hojne. ( » www.namestovo.estranky.sk/clanky/oravske-... ) okrem toho sa krestania s lebkami stretavali den co den nakolko sluzili omse v katakombach kde sa pochovavali mrtvy. Nakoniec lebku vyuzivali aj Lupici ci pirati alebo mnohe nabozenstva a okultizmy, nielen SS.
ano, máš pravdu kresťanstvo ju symbolizuje ako smrť.....
filip
na tvoj názor sa ťa nikto napýtal, zasahuješ do veci o ktorých nevieš ani mači prt ...
teraz si spadol zo šerbľa a budeš tu robiť profesora múdrosti, sa uvedom, ktosi a čo tu stváraš na birdzi, tvoje konanie je výplodom toho Satana čo tu spomínaš....
filip
týto odrodilci z pokecu sa tu nasťahovali ako vši zo zhnitého humna
za to, že tam má niekto lebku má na avatari samotného satana?
... choré
nie si hoden, aby si súdil ľudí, si ničota a ničotou zostaneš ........filip
Boh ochraňuj Kresťanstvo na zemi, lebo v cirkevných školách vyrastaju potomkovia zla a šíria mor po zemi .............filip
už začínaš byť trapný, vlastne prečo sa ja s tebou bavím? ........
filip
nesúď druhých za svoje problémy,radšej si sám spytuj svedomie.
uzavrime zmluvu ako Boh s Luciferom, nebudeme si navzájom kukať na prsty.....
@mygate no koment .........filip