ak si škaredý/nesympatický a ani v najmenšom o teba baba nestojí, tak to bude tak proste. čím viac jej budeš písať, tým viac to bude brať ako doterné a otravné
Nepripadám si ako debilček čo vypisuje dievčaťu hlúposti.. Poznám dievčatá ktorým keď si milý a podobne tak sa na teba takpovedac *namotajú*, ale sú aj prípady že keď jej dávaš najavo že k nej cítiš viac ako len kamarátstvo tak si pomyslí že už to má zmáknuté to dievča a prejavuje sa to tak že neskôr odpisuje a podobne..
vrchol nechutnosti pre mna je ked chlap ktoreho nechcete sa nevzdava a vracia sa, odprosuje sa aj s tym vedomim ze nic zle neurobil, odprosuje sa bezdovodne a opakovane a ma z toho odrete kolena
tak mne liezlo na nervy aj keď mi môj kamarát dokola opakoval, že ma má rád...a nie to ešte počúvať od niekoho kto ma ani nepozná a len mi pár dní píše.....jednoducho, toto stačí počuť len raz a nie tristokrát za deň v jednom rozhovore..
@jano222 buď nevieš dávať najavo že máš niekoho rád, alebo "máš rád" z nesprávneho dôvodu ("mám ťa rád, buď tu pre mňa"), čiže vlastne nemáš rád ale snažíš sa niekoho zmanipulovať aby mal rád teba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@8
vrchol nechutnosti pre mna je ked chlap ktoreho nechcete sa nevzdava a vracia sa, odprosuje sa aj s tym vedomim ze nic zle neurobil, odprosuje sa bezdovodne a opakovane a ma z toho odrete kolena
fuj!