tunidlo tvoj humor by mi možno kedysi prišiel vtipný, ale teraz už dosť trápny...
Alalix nemôžem sa ubrániť myšlienke, že buď nemáš/te 38, alebo aj napriek tomu veku je tvoje/vaše vyjadrovanie a celkový prejav na úrovni... mladšieho človeka. nechcela som to nejako riešiť, ale mám taký pocit pri každej jednej diskusii.
Boha, pred dvomi dnami ste sa tesili, ze vam citujem "moje 13 rocne emo ide do tabora" a teraz vam nejako az moc chyba? Otvorene Vam poviem, ze Vy sem na tento portal nepatrite. Bez akejkolvek nenavisti, hnevu, som pri plnych zmysloch v tomto momente. Portal je oficialne do 29 rokov. Fajka zhasla. Dovidenia.
hajzel...ano, na tri mesiace prvy krat, do toho to moje emo ...a vprdeli vsetko, syn riesi iba svoje stroje, tuning a motorku, sak kuk, mam ich v albume aj aj
@14 aj by som sa obranovala, vyjadrila som sa-o tom je myslim aj birdz, ze si vyjadris vlastnu mienku(myslim, ze som tym nikoho neurazila [ak som niekoho tym urazila, ospravedlnujem sa, ale nie som si toho vedoma], nepouzila som vulgarne vyrazy, nepouzila som reklamu ablabla), nehanbim sa za svoj nazor, ale nemam na to chut, neneham si pokazit nejakou vecou skvelu naladu. btw pacilo by sa ti, keby sa ti sem mozno regla tvoja mama?
@alalix Rob to, čo nemôžeš robiť, keď sú deti doma
A neboj, ona to prežije. Určite jej aj vy rovnako chýbate.
@smajl Myslím, že je dobre, aby sa tu vyjadril aj niekto starší a skúsenejší. Vychovala a ešte aj má doma pubertálne deti, takže je podľa mňa celkom v obraze.
mno...tak dik za podporu, kritiku a vsetko okolo, ale najviac dakujem mladym chapajucim, lebo 20, 40....bohatstvo...aj vas to caka pochopit a kto chape uz teraz, ma to lahsie...lucka a spol dik...
Hm preto nemam moc rad toto forum, lebo 70% prispevkov su hovadiny, clovek sa musi vzdy prepracovavat cez milion jebnutych osocujucich prispevkov a potom sa uz neriesi nic ine v diskusii..ako teraz.. mne pride tvoj prejav sympaticky, Alalix (btw povodne som si myslel, ze mas dieta na diskoteke. :o )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tunidlo tvoj humor by mi možno kedysi prišiel vtipný, ale teraz už dosť trápny...
Alalix nemôžem sa ubrániť myšlienke, že buď nemáš/te 38, alebo aj napriek tomu veku je tvoje/vaše vyjadrovanie a celkový prejav na úrovni... mladšieho človeka. nechcela som to nejako riešiť, ale mám taký pocit pri každej jednej diskusii.
a k téme - ísť medzi ľudí.
@Alalix ak si myslela iné dieťa predtým a potom tak sa ospravedlňujem za moje zavádzajúce obvinenie
@Smajl - Ja ti neviem, vek by som moc neriešil, mne to príde trocha mimo takto niekoho "vyháňať"
nevravím,že jej obavy su alebo nie su opodstatnené
ale je to matka
materinska laska, strach , obavy vam ešte asi nič nehovoria....
možno
teda aspon to tak vypadá...
láskavo si odpusti vyjadrenia o tom, kto sem patrí a kto nie. nemáš do toho čo kecať.
A neboj, ona to prežije. Určite jej aj vy rovnako chýbate.
@smajl Myslím, že je dobre, aby sa tu vyjadril aj niekto starší a skúsenejší. Vychovala a ešte aj má doma pubertálne deti, takže je podľa mňa celkom v obraze.