ahojte, momentalne som na diete a velmi mi zacali chutit ryby ,lenzie nie vsetky by sa odporucali jest, najradsej mam ryby typu tuniak, sardniky, losos v konzervi , takze aku znacku by ste mi odporucili ? samozrejme nech ma co najmenej tuku a pod. a dosta
co sa tyka cerstvych ryb tak jedz vsetky doradu. podla mna ide skorej o to jak ich pripravis (na pare, varene, ...)
a ked uz chces silou mocou "ryby" v konzerve tak by si mala kupovat vo vlastnej stave a nie nakladane v oleji alebo niecom inom
radsej jedz ryby normalne cerstve, nie z konzervy
rybi tuk je zdravy. mne dost chuti stuka, zubac..ale nvm, nikdy som nejedol rybu z obchodu, foter je rybar, jeme len ulovene veci
Ak ti ide o dietu ´´low fat´´ tak ryby vo vlastnej stave resp. daju sa kupit aj v mineralnej vode. Najradsej mam znacku Franz Josef cena cca 1,90 Eura (170g) NiXe cca 1,20 Eura (185g) alebo Calvo oliv. olej 4,40 Eura (240g). Potom lacnejsie HAME cele kusky v rastlinom oleji cena 1,4eura (185g) Tuna steak by Tesco (trosku suche) 3,50 Eura (240g) no kvalita je tam podstatne slabsia ako u znacky Franz Josef.... Naj humus je EVA , ochutene ISABEL,
A ak ti ide o dietu dolezite je nejest pecivo ak si bez neho zivot nevies predstavit tak aspon tmave, celozrne ja jem knäckebrot alebo maces a sladenu vodu naradit cajom bez cukru pripade mienralky s co najmensim obsaom sodika.
@Davidkq dakujem pekne , to pecivo to som sa veru odnaucila jest , ani sladke napoje nepijem , namiesto toho mlieko
co si myslis o jedeni tvarohu ? mavam to skoro kazdy den namiesto vecere, vraj mi to moze sposobit nejake traviace problemy, kedze som uplne vyhodila zo stravy cukor a tuk a jem viac bielkovin
Tvaroh je dobra vec, problem s travenim maju ludia citlivi na laktozu. Ak ti nerobi problem mlieko tak ani tvaroh by nemal Mlieko odporucam nizkotucne pretoze aj tak nema nejako vela proteinu. Urcite sa za kazdu cenu nevyhybat cukru telo ho pri diete potrebuje! Čokolada absolutne tabu!! Napriklad telo pri traveni tmaveho celozrneho peciva pouzije cez 80% z jeho kalorickej hodnoty len na spracovanie cize sa na teba z neho vela nenalepuje no pri takej cokolade to je len 5% takze 95% su kalorie ktore sa vstrebaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nie
a ked uz chces silou mocou "ryby" v konzerve tak by si mala kupovat vo vlastnej stave a nie nakladane v oleji alebo niecom inom
rybi tuk je zdravy. mne dost chuti stuka, zubac..ale nvm, nikdy som nejedol rybu z obchodu, foter je rybar, jeme len ulovene veci
A ak ti ide o dietu dolezite je nejest pecivo ak si bez neho zivot nevies predstavit tak aspon tmave, celozrne ja jem knäckebrot alebo maces a sladenu vodu naradit cajom bez cukru pripade mienralky s co najmensim obsaom sodika.
co si myslis o jedeni tvarohu ? mavam to skoro kazdy den namiesto vecere, vraj mi to moze sposobit nejake traviace problemy, kedze som uplne vyhodila zo stravy cukor a tuk a jem viac bielkovin