Ahojte ženské, chcela som sa opýtať, aká diéta vám najviac pomohla? A ak ju ešte máte, keď tak ju sem hoďte Skúšala som jednu, za týždeň som schudla cca 7 kilov, neviem ako sa mi to podarilo, lenže bol tam tuniak alebo nejaká taká ryba a keď som ju jedl
7 kg za týždeň je naozaj veľa Zdravé chudnutie je tuším keď schudneš max 2 kg za mesiac. Stačí jesť menej sladkého, viac zeleniny, veľa športovať, to zaručene pomáha (teda mne áno ), len treba vydržať, držím palce
baby, kedy pochopite, ze diety su uplne zbytocne - ked je raz metabolizmus nastaveny na iny rezim, cez dietu mozno schudnete 7kg, ale ked sa vratite spat do svojich kolaji, priberete 10. Jednoducho treba upravit zivotospravu, a zacat sa viac hybat (napr. vystupit o jednu zastavku skor a ist pesi do prace/skoly) a to je potrebne udrzat po cely zivot.. Niektore to odradi, lebo zacnu skor priberat na vahe prvy mesiac - to sa vam formuju iba svaly, dalsi to uz bude v pohode
7 kg? aj ja to musím napísať, prepáč ale fakt nie si normálna. do*ebeš si zdravie, takto neschudneš akurát časom pribereš raz tolko. ja som rada že som 7 kg schudla za 9 mesiacov.
miesto diéty vyskúšaj jesť radšej velmi pomaly a kľudne a jedlo velmi dobre požuj, rýchlejšie ťa zasýti a môžeš jesť čo chceš a nezabudni veľa piť a kašli na takéto diéty
najúčinnejšia diéta je taká, pri ktorej máš výdaj väčší ako príjem. vážne, netreba meditovať nad všelijakými bielkovinovými, Dukanovými a neviem ešte akými somarinami..skús jesť polovičné porcie a viac sa hýbať. to NAOZAJ funguje. a na zníženie chuti do jedla je dobrý čaj maté.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vies ako si mozes dosrat organizmus takymi drastickymi dietami?
co takto radsej dlhodobo sa stravovat zdravo, neprezierat sa a mat pravidelny pohyb?
prosiiim prosiiim
aj ked ja sa nehybem tak ked som sportovavala mavala som uzasnu postavu.. alebo 20 brusakov kazdu hodinu, to neni take zle
nejedz sladkosti, pi len čistú vodu a hýb sa.