...kto z vas sa uz niekedy rozhodol zhodit nejake to kilo? a u koho to doslo tak daleko, ze ste po ukonceni diety mali podvahu? a u koho zacali vypadavat ovela viac vlasy, tak, ze ich ma teraz redsie a vidno to?...
bude dost dlho trvat kym ti vlasy zas zhnustnu, ak vobec. malo vitaminov ti oslabilo telo a tie vlasy si dosledkom, mala by si mat aj lamavejsie nechty
Nechapem ako ti vobec rodicia dovolili drzat dietu. Aj ked si vy 14ky namyslate o sebe, ze ste uz dospele, este stale sa tvoj organizmus vyvyja a ci chces alebo nie je to tak. A vy dievcata sa najviac menite prave v tvojom veku. Tym, ze si drzala dietu si svoj organizmus riadne dosrala.
Na vlasy je dobry zinok, ale skus ist ku koznej lekarke a povedz jej aj o tej diete.
Nedostavala si dostatok vyzivnych latok kedy bolo treba a tym si si to dojebala. Teraz budes muset jest hlavne zdrave veci jak na beziacom pase aby si to dohnala, teda ak to bude vobec mozne...
mlady organizmus sa rychlo zregeneruje , ak si nezacal mat problemy zo stitnou zlazou , alebo rastove vady , tak to nieje take strasne. Kasli na diety zacni jest ako ti chuti , nejake tie zdrave doplnky , zelenina , ovocie ....
Diety, da sa chudnut aj bez straty vitaminov napr. ja som chudol a mam podvahu ale ja mam iba svalovu podvahu tukovu mam asi 0,7kg menej ako by som mal mat ale kedze chodim do posilky, tak sa to skoro naberie len treba rozpracovat presny plan jedenia...
Ja zväčša "držím diéty" takým spôsobom, že s maslovým chlebom v ruke tvrdím, že od zajtrajšku chudnem
Myslím, že logika by ti mala napovedať, že je jedno, že ty začínaš priberať, podstatné je, z čoho priberáš. Ak ješ len sladkosti a pod. veci, telo nedostáva vitamíny, živiny atď. tak automaticky reaguje tak, ako reaguje.
nebudem ťa klamať ani chlácholiť. POSRALA SI TO! Teraz ti už nepomôže pribrať. V obodobí dospievania, keď tvoje telo potrebuje správnu výživu úplne najviac, si sa ty rozhodla, že mu ju nedožičíš. Žľazy produkujúce hormóny boli "podviživené", preto nedokázali zásobovať vlasy, nechty a pokožku dostatočným množstvom látok potrebných pre ich rast.
Obnova netrvá pár týždňov ani pár mesiacov, ale pár rokov...
to BMI ci jaky vytento index to je najväcsia somarina aka je ....podla neho som uz na hranici Veleryby ...ono sa da jest v takom mladom veku kolko len chces len musis mat primerany pohyb a ked uz tak obmedzit stravu z vysokym obsahom sacharidov ked nic nerobis ...vsimaj slovicko OBMEDZIT nie ZRUSIT ....ja mam opacny problem ja pre zmenu potrebujem ist hore co aj ide ale pomalsie hehe len tolko ze kazdy druhy az treti den musim ist kupit dalsi pakel mlieka ...
Hm.. možno vypadávajú tým, že prose chudla si chudla..a teraz zas priberáš..
Nikdy som neuznávala diety.. NIKDY.. ani som žiadnu nikdy nedržala.. Ked chceš schudnúť, chudni pomocou cvičenia, športu..ale nikdynie tie hlúpe diéty..
Ak ťa tie vlasy trápia, chod lekárovi, ale môžeš si za tén problém sama.
Nabudúce ak budeš chcieť chudnúť, začni cvičiť a uprav si skôr stravu a neobmedzuj sa.. ak nechceš dostať mezerere (či ako sa to píše..)
Nuz ja ked som drzala dietu, tak som sice dost makala (fyzicky pohyb) a nejedla vela, ale jedla som vyvazenu stravu, a nie uplne napriklad bez tukov atd. ... a nepozorujem na sebe teraz nejake celkove oslabenie organizmu, iba ak to, ze mi padaju vsetky nohavice, nemam co dat do starej podprsenky pomaly, a podobne.. obed som napriklad vzdy jedla nejake ste jedlo, vecer ovocie, alebo celozrnne pecivo s bieym jogurtom, pila som vela aloe vera, atd... proste nebola sanca aby mi nieco chybalo... myslim ze v tom si urobila chybu,..
Ja viem ze som to dosrala, mama bola proti aby som drzala dietu, vlastne zozaciatku o tom nevedela a potom mi aspon kupovala celozrnne pecivo, zeleninu a ovocie, to som mala stale, lenze som nemala tuky...alebo aspon som ich teda nejedla...a teraz jem uz aj syry, mlieko, jogurty, celozrnne pecivo, ovocie, nejaku zeleninu...ale aj ssladkosti....a najviac vlasov mi vypada ked si ich umyvam..aj 300 dakedy....a potom cez den uz malo....najviac 50.....ale vlasy si samozrejme neumyvam kazdy den....ale diky za uprimnost....tento tyzden pojdem ku koznej..a zabudnite na tuto diskusiu....zabudnite na to, ze nejaka mamradadeli dakedy chudla....dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Asi ti chybaju vitaminy, neviem.
Na vlasy je dobry zinok, ale skus ist ku koznej lekarke a povedz jej aj o tej diete.
Dievca na chudnutie budes mat cas po porodoch.
Myslím, že logika by ti mala napovedať, že je jedno, že ty začínaš priberať, podstatné je, z čoho priberáš. Ak ješ len sladkosti a pod. veci, telo nedostáva vitamíny, živiny atď. tak automaticky reaguje tak, ako reaguje.
Obnova netrvá pár týždňov ani pár mesiacov, ale pár rokov...
A u mňa to zašlo viac krát veľmi daleko, najdalej asi v 13, ked som mala 160cm a 22kíl, ale len pár dní.
Nikdy som neuznávala diety.. NIKDY.. ani som žiadnu nikdy nedržala.. Ked chceš schudnúť, chudni pomocou cvičenia, športu..ale nikdynie tie hlúpe diéty..
Ak ťa tie vlasy trápia, chod lekárovi, ale môžeš si za tén problém sama.
Nabudúce ak budeš chcieť chudnúť, začni cvičiť a uprav si skôr stravu a neobmedzuj sa.. ak nechceš dostať mezerere (či ako sa to píše..)