@2 nechcem, teda aspon nie taku, pri ktorej by som sa napchavala jednym listom salatu denne skor nieco zdravsie ako sport a podobne Ja som sa pytala len preto, lebo prd chvilkou som na nete narazila na ryzovu dietu Tak ma zaujala
ked ma niekto vyvazenu stravu tak ziadnu dietu nepotrebuje proste z kazdeho nieco a urcite nepriberes..
jaj no a ja mam teraz taku "dietu" ze ked mam chut na sladke si rychlo dam neake ovocie musim schudnut lebo su mi tesne saty na stuzkovu ale potom....mmm tesim sa jak si dam cokoladku
@21 tak tak...ked som schudla prave tymto sposobom sa mi to podarilo...a doteraz mi to vydrzalo (3roky od schudnutia) cize ziaden sprosty jojo efekt ci jak sa tomu hovori...ajked ta voda chudnutie velmi neovplyvnuje si myslim...
ano, diety su uplne super-hlavne tie extremne, kedy nejes cely den nic..a schudnes 3kila za tyzden ale potom ti prasknu nervy a priberies naspat 7kilov tak tie su uplne naj..a potom su super hlavne take, tipu delena strava-kde schudnes ale ta uzasna koza ti visi
najlepsie je nieco robit! hybat sa! ziadna dieta! -samozrejme zas sa neprezierat, nejest moc mastne, McDonalds a podobne ...
ale ked uz dieta tak aby bola najucinnejsie treba co njaviac cukry obmedzovat a tuky ale nie hladovat...v ovoci sa nachadza tie mnozstvo cukru, ajked prirodneho,ale predsa,cize radsej ovocie obcas vymenit za zeleninu
ludske telo potrebuje vsetko, tuky cukry..prosto vsetko kvoli dolezitym chemickym reakciam, ktore v tele prebiehaju..a ak chce telo nejaku latku a ty mu ju nedas, ale das mu inu, tak si ju ulozi do zasoby a potom sa ludia cuduju a vravia : Ja priberem aj zo vzduchu.. Treba pocuvat svoje telo a dat mu to, co potrebuje-vtedy sa stanu 2veci: das telu to, co chce a tym padom zje toho menej--a ked sa takto naucis jest, telo si zvykne na to, ze mu vzdy das to , co potrebuje a prestane si robit zasoby
all ludia ak chcete dosiahnut svoje vysnivane telo rychlejsie neobidete sa bez doplnkov vyzivy,....najlepsie ceny doplnkov jedine na stranke.....supertelo.sk.......alebo chces mat postavu v lete v plavkach ako teraz?????? snad nie,.... akekolvek otazky na pokeci nick propagant
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
jaj no a ja mam teraz taku "dietu" ze ked mam chut na sladke si rychlo dam neake ovocie musim schudnut lebo su mi tesne saty na stuzkovu ale potom....mmm tesim sa jak si dam cokoladku
Ak som hladná, najem sa.
Ak chcem sladké a nájdem nejaké, tak si dám.
Ale nemávame moc vyprážané a ťažké jedlá, skôr také ľahké a veľa zeleniny, takže sa ani nijak namáhať nemusím.
Občas turistika, vychádzky a keď si spomeniem, tak pustím hudbu a šup ho do cvičenia.
ano, diety su uplne super-hlavne tie extremne, kedy nejes cely den nic..a schudnes 3kila za tyzden ale potom ti prasknu nervy a priberies naspat 7kilov tak tie su uplne naj..a potom su super hlavne take, tipu delena strava-kde schudnes ale ta uzasna koza ti visi
najlepsie je nieco robit! hybat sa! ziadna dieta! -samozrejme zas sa neprezierat, nejest moc mastne, McDonalds a podobne ...