Včera som bola vonku s jedným chalanom a my sa už akože poznáme dosť dlho a on je taký v pohode, ja neviem, možno by aj chcel so mnou niečo riešiť, ale neviem, lebo niekedy je úplne skvelý a potom zas na mňa kašle a ani ma neodzvoní. No, ale ako sme boli
Hm.. ťažko povedať - ja by som povedal že to povedal len tak všeobecne pretože asi tá pani vyzerala čudne. Ale to vôbec nenasvedčuje tomu že by ťa nemal rád alebo podobne.
aaaaa nemozem si pomoct ale je to akoby som isla von s kamosom mala v ruke cokoladu a preslo by okolo nas auto z napisom "MILKA" a on by povedal som zamilovany do cokolady .. a ja by som si myslel ze akoze do mna lebo drzim cokoladu v ruke
a neviem ale myslim ze ta ma len ako kamosku lebo keby naozaj k tebe prechovaval daky cit bol by normalny alebo normalne nenormalny a nebolo by to myslim tzak ze raz nateba kasle a raz ee
Podla mna ta bali a povedal to preto aby ti naznacil nieco,ved aj ja ked som chcel nejaku babu tak som jej to len takto "jemne" naznacil Urcite by to nepovedal len tak z nicoho nic lebo este som nevidel chalana ktory je zalubeny do ruzovej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a neviem ale myslim ze ta ma len ako kamosku lebo keby naozaj k tebe prechovaval daky cit bol by normalny alebo normalne nenormalny a nebolo by to myslim tzak ze raz nateba kasle a raz ee
ale vela stasticka ti prajem