poznám jedno fakt pekné dievča...páči sa mi...nejdem písať odkial ju poznám lebo neviem či aj ona nechodieva na tento portál...čo znamená keď somnou to dievča skoro vo všetkom súhlasí?..vo všetkom nájde niečo spoločné...poviem niečo a ona skoro na všetko
@l0l0mir asi som sa zle vyjadrila, urcite sa mate aj niekde na nete... zavolaj ju vonku že budete sami... a rovnako to mozes zapotit aj osobne, ked budete sami...
páči sa ti...hm ... jeb na to pokial ti len prikivuje tak ju pošli...(preč),ak má prehnané nároky,tak ju pošli... ak nieje slávna alebo bohatá,tak ju pošli... ak to nieje blondína s modrými očami, tak ju pošli...
Aj tak ti len skazí život....
Ak ju vážne chceš, tak sa správaj asertívne... a nezabudni ju podpichovať...atd.
alebo myslí na dačo iné.niekedy je súhlasenie a vety typu aj ja ,aj mne len znakom že je duchom neprítomná.Ale nebudem robiť závery ani nič pod. bo dotyčnú nepoznám.
aj mne sa uz stalo nieco podobne- spoznala som chalana s ktorym som mala asi vsetko spolocne,rozumeli sme si,mali sme tie iste nazory,no proste som nechapala ze sa moze najst niekto taky rovnaky.....
@bejbee ved este skoro nic nezacalo ... napisal som len ako sa ja pozeram na nase asi dva kratke dialogy ..nemusi to tak byt vobec ako som na zaciatku napisal...mozno sa mi to len zda...mozno je to len nahoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
alebo podpichni, že "mame toho vela spolocneho, to bude asi osud" a uvidis co odpise...
@etelnair
ja viem že ty by si toho bol schopny
Aj tak ti len skazí život....
Ak ju vážne chceš, tak sa správaj asertívne... a nezabudni ju podpichovať...atd.
to, ze s tebou suhlasi, nic neznamena
žena ktorá na všekto odpovedá "áno", "aj ja", "tiež to mám rada" ??
vyštartuj po nej!
skús jej povedať, že "mám chuť na sex" ..či tiež povie "aj ja"
ale neskoncilo sa to nejak dobre....
Ale v tvojom pripade to tak nemusi skoncit