» www.mojevideo.sk/video/1b4c2/ja_...
Ako tento chlapik vo videu,a ak by nejaký človek chcel argumentovať,že to nefunguje,tak sa pozrite na koľko poprsí si ten chlapík behom niekoľko minútového videa siahol ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Vrch a spodok ľubovolné, ponožky biele, okolo krku tak 3 cm hrubý povraz pevne priviazaný o strop, nohy minimálne pol metra na zemou a žiadna vagína ti neodolá.
ide o to, ci na dievcenske alebo zenske vaginy....tym mladsym staci, ze sa bude silno obliekat podla nejakeho hudobneho stylz, takze vyrazny hiphoper alebo vyrazny punkac, emak, rasta a pod....a zenam sa dost pacia kravataci alebo chlapi v koseliach, svetrikoch a pod.
Ako tampón predsa.
A celkovo, nech sa naň rovno premení.
Aspoň bude aspoň na niečo užitočný, keď už vníma ženy len takto.
(A bodaj by ho potom použil niekto na zastavenie krváciania z otvorenej rany alebo nosa
pred dvoma dnami mi akurat kamarat hovoril, ze som "pussymagnet", ked sme sli do klubu z podniku len tak este pochillovat pri hudbe a partia dievok sla za nami kvoli mne podla neho a cakali ci ich neoslovime ...
a ze sa citi nesvoj pri mne, lebo ma zevraj stale "checkuju" dievky v kluboch, na ulici a tak. ked sme do noci von,
(kua, ja si nikdy nic nevsimnem)
mne sa páčia úzke nohavice..ale nie také tie obtihanuté, ženské skinny jeans, len proste nie cepláky a široké rifle a hlavne nie svetlé rifle, najlepšie nohavice, niekedy sú pekné aj červené s obyčajnou, modrou riflovou košeľou a šiltovka k tomu... ale taká, čo sedí na hlave a nie, že má chlapce krpatú hlavu a šlahne si snapback, čo má potom ako lavór a ledva mu to drží... a so šiltcom dozadu
a buď úplne jednoduché tričko s krátkym rukávom, alebo milujem kockované košele, ktoré sa mu farebne hodia... k vlasom, k očiam...
celkom jednoduchosť podľa mňa, žiadne tie košele uviazané okolo pása pod koženou bundou a vysoké jordany jak nejaký čávo ( u mňa vyhrávajú conversy)
a nemám rada reťaze na rifliach, i keď sama som to k bielym rifliam kedysi nosila, ale tak k tomu som mala čisto bielu košeľu a nevyzeralo to nejak extra punkrockovo si myslím
to je otazka na @magnetnazeny @tikalok fakt, ze si danu fotku musel mat ulozenu v PC, abo si ju musel siahodlho dohladavat v mojom albume, mi sposobuje zaujimavy mix lichotenia so znepokojenim
Ak ma vo svojom slovniku spojenia ako napr. Magnet na vaginy a podobne trapnosti, tak sa moze obliect aj najstylovejsie a najsexi na svete, a nikdy nezaujme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
» www.iamgalla.com/...
Ako tento chlapik vo videu,a ak by nejaký človek chcel argumentovať,že to nefunguje,tak sa pozrite na koľko poprsí si ten chlapík behom niekoľko minútového videa siahol ( ͡° ͜ʖ ͡°)
co z toho ze sa bude obliekat super ked bude sedlak.
ale aj s intelektom tejto seriálovej postavy.
ale napr. aj toto je podľa mňa super:
:happy:
A celkovo, nech sa naň rovno premení.
Aspoň bude aspoň na niečo užitočný, keď už vníma ženy len takto.
(A bodaj by ho potom použil niekto na zastavenie krváciania z otvorenej rany alebo nosa
a ze sa citi nesvoj pri mne, lebo ma zevraj stale "checkuju" dievky v kluboch, na ulici a tak. ked sme do noci von,
(kua, ja si nikdy nic nevsimnem)
a buď úplne jednoduché tričko s krátkym rukávom, alebo milujem kockované košele, ktoré sa mu farebne hodia... k vlasom, k očiam...
celkom jednoduchosť podľa mňa, žiadne tie košele uviazané okolo pása pod koženou bundou a vysoké jordany jak nejaký čávo ( u mňa vyhrávajú conversy)
a nemám rada reťaze na rifliach, i keď sama som to k bielym rifliam kedysi nosila, ale tak k tomu som mala čisto bielu košeľu a nevyzeralo to nejak extra punkrockovo si myslím
@tikalok fakt, ze si danu fotku musel mat ulozenu v PC, abo si ju musel siahodlho dohladavat v mojom albume, mi sposobuje zaujimavy mix lichotenia so znepokojenim