keby som bola super vysoka, tak by som sa na to asi pozerala inak, ale muz nizsi odo mna.. ten by uz vyzeral smiesne sam o sebe. neviem si predstavit muza co ma 140-150 cm a vyzera vyspelo a muzne.
takže, keď si tak zrátame... ľuďom vadí výška, poniektorým aj veľkosť, dokonca aj farba vlasov... nuž čo ešte? neviem prečo, ale mne osobne takéto "kritéria" prídu kompletne na hlavu... a potom sa tuční ľudia (prevažne baby) sťažujú, že ich nikto nechce... no bodaj by, keď poniektorým vadí aj to ako im stojí vlas na hlave... veď je to smiešne... teda vlastne naopak... na zaplakanie
actually, chodila som s chlapcom nizsim odo mna. Ako nebol to taky pripad ako opisuje @5 , ja mam cca 180, on mal o nejakych 5 centi menej... who cares? rozumeli sme si
mam frajera ktory je len o malinko vyssi a vacsinou to vyzera ze je tak vysoky alebo dokonca o trosku nizsi ako ja... nejak extra mi to nevadi ale vyslovene nizsieho by som nechcela, radsej nech je aspon o trochu vyssi..
v podstate @1
ja som chodila s chalanom ktorý bol síce len o jeden cm nišší ako ja, ale aj tak mi bolo trápne, keď ma bozkával stál na špičkách
našťastie už je to zamnou
ale tak, keby bol vo vsetkom ostatnom dokonaly, asi by som prezila dajme tomu nizsieho o 1 cm. ale keby si nebolo co vazit dokopy, tak by som ho asi nechcela.
Nie! Mám priateľa, ktorý je odo mňa vyšší, ale ak si dám podpätky sme v podstate narovnako možno je o 3-4 cm vyšší a už to ma deprimuje, takže som vysoké topánky totálne odstránila z môjho života
Ale nejde o to, že by bol problém v chlapovi, ktorý by bol nižší ... skôr ide o to že by som sa pri takom ja cítila proste taká... veľká
vsetci moji ex boli zatial nizsi, prirodzene ma proste pritahuju viac. ale ak sa mi zapaci chalan, ktory je nizsie tak sa na neho nevykaslem predsa len kvoli tomu.
neviem povedať, ak by som ho mala rada a všetko, tak by mi v tom prípade asi toto nevadilo ale popravde, asi by mi to prišlo celkom smiešne, keďže ja som dosť malá a ešte nižší chalan...
Predstavme si, že bude úžasná, ohromná, skvelá a že som nikdy predtým nikoho lepšieho nestretol.
A potom jedného dňa prebehne rozhovor:
"Si o 3 centimetre vyššia, nemôžeme spolu chodiť"
"Všakže? To by bolo aké trápne"
"Ahoj"
"Ahoj"
@biancadetolle Niekedy si tu tak čítam tie komentáre a nestíham sa čudovať, ako ľudia dokážu trepať hlúposti. Ak by platilo to, čo si napísala, tak pri chlapovi, ktorý by bol o 10cm vyšší od teba, by si si musela so sebou nosiť prenosný rebrík... ...Bože môj, prečo toto robíte?...
ja napríklad mám ledva 170, bývalý mal čosi pod 180, ale chodil taký celý skrčený jak paragraf, že som si furt myslela, že to je krpec krpatý
(a ja si hlavne furt myslím, že som nehorázne vysoká, v mysli sa vidím vysoká tak, jak je môj brácho, hoci on mi furt strká hlavu pod pazuchu a smeje sa mi, takže ak chlap nemá min 185, tak sa mi zdá krpec čo ho nediskvalifikuje, len chcem povedať, že mám divné vnímanie výšky pomerovo k sebe, lebo sa vlastne nevnímam, ako vysoká/nízka som )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
v podstate @1
našťastie už je to zamnou
Našťastie môj terajší partner je vyšší, takže nosím aj 10cm podpätky.
ale myslím že by mi to nevadilo
Ale nejde o to, že by bol problém v chlapovi, ktorý by bol nižší ... skôr ide o to že by som sa pri takom ja cítila proste taká... veľká
takže chcem vyššieho (sama som vysoká 177 )
totiž nepoznám chalana, ktorý má pod 159 centimetrov
A potom jedného dňa prebehne rozhovor:
"Si o 3 centimetre vyššia, nemôžeme spolu chodiť"
"Všakže? To by bolo aké trápne"
"Ahoj"
"Ahoj"
Tak určite
zuzka, ty si taka vysoká??
@Openmindedfreak
ach jo...ty...vlastne nič sorry
(a ja si hlavne furt myslím, že som nehorázne vysoká, v mysli sa vidím vysoká tak, jak je môj brácho, hoci on mi furt strká hlavu pod pazuchu a smeje sa mi, takže ak chlap nemá min 185, tak sa mi zdá krpec čo ho nediskvalifikuje, len chcem povedať, že mám divné vnímanie výšky pomerovo k sebe, lebo sa vlastne nevnímam, ako vysoká/nízka som )
ale to neplatííí...
toľko rokov ako ja a o desať cm vyššia disappointed:?)