Prečo si my,ženy myslíme,že môžme dať facku chlapovi vždy keď si myslíme,že si to zaslúži,ale naopak,vadí nám,keď nás partner bije ? Aký je rozdiel medzi fackou od chlapa a od ženy ? Žiadny ! To,že chlap má väčšiu silu,vôbec nič neznamená.Nie sme zvieratá,hovoríme si civilizovaní,tak sa tak aj správajme ! Ja by som nikdy nikomu facku nedala,pretože problémy sa dajú riešiť aj inak než násilím.Takej žene by sa to mohlo škaredo vypomstiť.Ako to stojí už v Biblii:Kto mečom bojuje,mečom aj zomrie.
@sexisasa S nejakými spolužiakmi tak nejak. Ale to skôr na základke, na strednej som jednému raz vrazila a on mi kopol hranou stoličky rovno do kolena.
mozno by sa sem hodila otazka ci uz chalan dal facku babe, no neviem ci by sa chalani priznali, ale ja som nedal, nie som az taky ubohy aby som bil babu,...
@Sexisasa raz som kohosi zbila tusim to bol chalan ale facku len tak akoze samu o sebe tusim nie....a vlastne ano ale to si vypytal lebo povedal ze mu ju nedam tak som mu ju dala ale inak radsej bijem baby...poriadne...
Nebolo to tak ani v rámci srandy, ale dala som a ľutujem to, ani neviem prečo tá ruka vyletela, bolo to spontánne a zvláštne, ja som mu ju ani nechcela dať a ona mi vyletela a bolo to pri prvej hradnej bráne a dohadovali sme sa kto ide s turistami
Človek, čo ma fakt nesere, dostane kopanec abo päsťou medzi nohy.. Baby ťahám za vlasy pokiaľ neplačú a facky dávam iba keď sa neovládnem a potom sa ospravedlňujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale raz mi spolužiak rozbil nos a to som sa v živote ani raz nepobil. ale zaslúžil som si vtedy
...ale keby zistili kto som tak by som dostal od viacerých
pastou ee..