@esmik som si toho vedomá iné je, keď niekto potrebuje poradiť, lebo s tým má nejaký problém ale doprdele, čo koho trápi či mám oholenú? neuploadneme sem fotky, aby sme preukázali pravdivosť svojich odpovedí? už nemám silu na to
potrebuje poradiť, či sa holiť a na to potrebuje anketu, že ako sú na tom ostatní. aspoň ja tomu tak rozumiem, no ale aký je rozdiel medzi druhou a štvrtou možnosťou, na to som neprišla.
@sajuri007 To je podprahove vnimanie - vzdy, ked budes robit nejaku cinnost, co ma taky pocetny vyskyt vo forach na Birdzi, spomenies si na Birdz a bude sa Ti chciet vsetkeho zanechat a hned ist. To hlavny kapo stranky tych ludi plati, aby sa tu rozsievali taketo recidivy!
@flussica hlavný kapo má očividne kurz psychickej manipulácie ľudí, avšak zabudol na tých, ktorých neovplyvní ani veta z tejto nadspoločenskej komunikácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov