odvtedy, čo som bola na pohovore do obchodu, v ktorom sa manipulovalo s takýmto tovarom a po otázke: "máte kladný vzťah k voňavkám?"
som sa otočila na päte a prevrátila oči. To sa dá? som žena, poriadna a príjemná žena, ale aby som mala ešte aj k voňavkám vzťah?! príde mi to mierne pritiahnuté za vlasy, mať doma stopäťdesiat voňaviek a vôbec. najlepšie mať jednu svoju, podľa ktorej ťa každý spozná a hlavne, ktorou dokážem (svojho) chlapa priviesť do šialenstva
Išla som odpovedať, že dve, ale uvedomila som si, že vlastním ešte tretiu, ktorú som minulé Vianoce dostala v nejakom kozmetickom sete a ešte ju neotvorila, ani nemienim. Používala som dve, jednu čo som si vybrala a jednu, čo som dostala, ale prisahala by som, že v tej druhej sa časom pomenili pomery vôní a už mi po dlhšom čase na koži nevonia príjemne. A vlastne tú jedinú, ktorú používam, sa ani nedá označiť voňavkou, je to označené ako deodorant. A nechcela by som vlastniť viac ako jednu, maximálne dve. Zbytočnosť.
@otvoreneokno Tak ja musím mať dve napríklad, lebo ak používam jednu, prestanem ju na sebe cítiť a napatlám si ju na seba kilo v domnení, že to zoslablo a treba dať viac. Ale tak momentálne už asi tri mesiace nemám žiadnu, okrem takých čo nepoužívam (dostala som na vianoce, nevhodný darček) a dávam si ich len na vyrážky, pokiaľ sa doma minie lieh
ale vzdy je to tak, ze tie najuzasnejsie - chloe a gucci - vyminam rychlo a ostatne len tak obcas, ako mam naladu. a momentalne sa gucci minula ale nie su peniazky na novu kedze idu vianoce
Verim v zazracne schopnosti vody. Po pravde nemam rad vonavky. Mozu dobre vonat. Mozu byt jemne. Ale stale je to past na nos. A ked sa vonavka spoji s nekludnym travenim, tak je to ako letecky benzin a clovek musi rychlo vyhladat porcelanovy tron.
nie nie, normálne v kamennej predajni, len som nevedela poriadne robiť s exelom, tak ma nevzali. Aj tak to vyzeralo divne Pičoviny, nebavilo by ma to hlavne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
plus ešte po holení a taká nejaká la Coste ňuňu...
dokelu, deväť
ale tak dve (teda tri!) doma a dve v Brne, lebo to vždy dostanem a potom nevymíňam, tak sa hromadia
Keď vidím teba tak sa pýam to isté a odpovedám si že do piče speje
som sa otočila na päte a prevrátila oči. To sa dá? som žena, poriadna a príjemná žena, ale aby som mala ešte aj k voňavkám vzťah?! príde mi to mierne pritiahnuté za vlasy, mať doma stopäťdesiat voňaviek a vôbec. najlepšie mať jednu svoju, podľa ktorej ťa každý spozná a hlavne, ktorou dokážem (svojho) chlapa priviesť do šialenstva
Btw, čo to bolo za firmu?
Ja som chlap a zaujímalo by ma, čo si mám pod termínom "voňavka" predstaviť. Predpokladám, že parfumovanú vodu, takže tie nemám.
Čo mám sú dve toaletné vody - jednu bežne do práce atď. a druhú príležitostne (nielen kvôli cene, ale je aj dosť intenzívna na denné použitie).
Ja to musim kazdu chvilu striedat, nedokazem pouzivat to iste viac ako 3 -4 dni v kuse.
Cize momentalne ich mam cca 10-15
ale vzdy je to tak, ze tie najuzasnejsie - chloe a gucci - vyminam rychlo a ostatne len tak obcas, ako mam naladu. a momentalne sa gucci minula ale nie su peniazky na novu kedze idu vianoce
A používam jej veľa, takže to cirkuluje rýchlo.
tak to potom striedaš jednu cez druhú?
Fúúú a netuším, čo to bolo za firmu, niečo divné v petržke, mali čapované napodobneniny drahých predrahých kúskov. akože exclusive...
a tak aj ja mám doma jednu, ale tú používam len napr. do divadla alebo keď idem večer von. alebo keď potrebujem chlapa o niečom presvedčiť
Mala si robiť podomový predaj s tým, že? Nič nové
nie nie, normálne v kamennej predajni, len som nevedela poriadne robiť s exelom, tak ma nevzali. Aj tak to vyzeralo divne Pičoviny, nebavilo by ma to hlavne