z tých možností sa nedá vybrať Jediný ženský časopis, ktorý čítam, je Emma, aj to len zo zvyku, aj keď tam málokedy dačo je. A milujem historické revue, som blázon do histórie . A takisto si rada prečítam 21. století . A ďalšie mi nenapadajú . Teraz bohužiaľ nie...
Futbal a ProFootball a chodí nám Eva tak s nudy aj to zdá sa mi že všetko je lepšie ako In.ko a veci podobného typu....žiaľ niekedy som nato vyhadzovala prachy aj ja
jasne ze Maslo aaa obcas Emmu, Evu, Bývanie ( veľa druhov), pc revue, svet (e s makcenom ale mne to na klavesnici momentalne nejde , a šetko čo sa mi dostane pod ruky ale to z ponuky som čítala asi do mojej 15tky neverím že toto zakladala 23 ročná ženská
potom som dostala rozum alebo mi odzelenel... a konečne som našla magazine of my life Premiere... nepohrdnem ale módou v elle a veľmi dobrými článkami v miau
nesudte a nejsom ženská hmm je mi lúto že sú tu prehnane starý ludia mladší ako ja ktorý sa už neradi bavia a hmmm od kedy môžu čítať do 15 rokov o sexe hmm čo v top dívke a v dívke je a hmmm a cosmo girl je od 15rokov ne do 15 ale asi sú tu same baby ktoré su už vlasne 30tničky len sa vydávajú za mladšie,ale súdiť vás nebudem ako vy súdite mňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
potom som dostala rozum alebo mi odzelenel... a konečne som našla magazine of my life Premiere... nepohrdnem ale módou v elle a veľmi dobrými článkami v miau
21 stoleti
inak casaky necitam
Ale inak tá Bravo poradňa nemá chybu ... Mega útrty na nej ..
Inak z vymenovaných ani jeden, ani keby mi za to platili