Chcem v bývalej vyvolať trošku väčší záujem tým že ju nebudem úplne ignorovať ale skôr v nej vyvolať žiarlivosť, dať jej najavo ze ma nezaujíma, nebehat za nou ako psík, aby ma nebrala ako samozrejmosť ale práve naopak.. akýkoľvek tip, čo mám robiť? Vďaka
Aj keby to malo byť niečo typu "vymysli si ze si s nejakou pises ze si rozumiete ja by som na to určite žiarlila" alebo "nepíš jej, nech napíše ona" viem ze to znie divne ale myslím to v dobrom. Ja ju mám rád ale keď som jej to dával najavo malo to opačný efekt. Tak teraz jej chcem nejak ukázať ze som "nedostupny" ale tak aby ona bola aktívna. Ako sa správať čo by zabralo?
Vieš čo by bolo asi jednoduchšie? Zozbierať v sebe troška sebaúcty. Lebo ako fakt, trápne mi je aj za teba keď som si toto prečítal. Pôsobíš ako nevýslovne veľký zúfalec.
Ako zena muzovi. Nerob picoviny moc nad tym polemizujes. Ked sa mate radi a mate spolu budete. Ked nie tak nepomoze ani ked jej povies ze si pises s adrianou lima. Proste wtf toto fakt na zeny nezabera.
@weasley7 neviem ako je to medzi vami ale ked si najdes krasnu zenu (idealne ak bude krajsia ako byvala) tak za tebou dolezie to mi ver. (LEn ci ju budes chciet este ty ked sa zalaskujes do inej.) A taktiez ju maj v pici. Neregauj na prvu navnadu bud chladnokrvny, drzy a bezohladny. Ked ti zavola stlac tlacitko zrusit. Ked ti napise ze sa chce stretnut odpis ze nemas cas. Ked bude od teba nieco chciet opytaj sa jej co za to. Ked sa nahodou stretnete a ona bude opita a povolna vyspi sa s nou a potom jej nevolaj nepis ani nereaguj ako napise.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
si precitaj este raz co si napisal,
dat jej najavo ze ta nezaujima...tak jej kurva daj pokoj a vyriesene
A veď si sám povedal, čo chceš spraviť, tak čo sa pýtaš? Ale aj ak v nej nejakú žiarlivosť vzbudíš, nemyslím že ti to pomôže...