@johny2012 a čo takto "áno, má výborný vkus" taká odpoveď neexistuje? Ja si na to potrpím veľmi, aj on si na to potrpí, a nosí väčšinou krásne a značkové veci
Tak akoo všímam si čo si oblieka. Niekedy poradím čo sa hodí,čo nie a tak dalej..ale žeby som do toho nejak zasahovala na 100% to nie. má vkus,má svoj vlastný štýl,nosí v čom sa cíti pohodlne a iné ma nezaujíma. Nie je to najdoležitejšia vec na svete..
Noo len nech to nie je otrasné, staré a špinavé. Ak sú to obyčajné veci, to je ok Len nepáči sa mi keď chalani nosia staré svetre po ococh a nemajú nič nové a každý deň to isté
Ja sa vždy kukam chlapom najprv na topánky, lebo stará pravda je, že pokial chlapovi záleží na topánkach, tak je všetko ok.
V podstate ľudí posudzujem podľa topánok a keď sa musím baviť s niekým, kto má vyslovene hnusné boty, tak som nervózna, lebo musím myslieť na to, prečo prekrista si dá niekto na nohy monštrozity. A tak.
nepotrpím si na to a on má tak či tak výborný vkus.
v každom prípade si myslím, že s niekým, kto by si na seba obliekol flitrované lesklé ozembuch nohavice by som ani nechodila. a to nechcem, aby znelo povrchne, ale väčšinou mi ľudia bez vkusu ako partneri nesedia
občas sa zamyslím nad tým, čo nosí ale tak teoreticky mi to je jedno, len občas mi to trošku vadí, ale nekomentujem sú dôležitejšie a podstatnejšie veci predsa
Ma svoj styl a do toho mu predsa kecat nebudem, kedze ani mne by sa nepacilo ak by mi partner v tomto smere nieco prikazoval alebo vycital resp. sa mi do toho staral.
Ale vie, ze ma potesi ked si da koselu, vyzera v nej fantasticky.
Je to jeho vec, jeho styl, a mne sa páči celý aký je, nech má na sebe hocičo...Ale tak mám pár takých oblubených vecí, čo ked má na sebe tak vyzerá úžasne...
nikdy som sa nad tým nejak nezamýšľala, lebo doteraz sa mi vo všetkom páčil a všetko mu svečalo.. on je dosť vyberavý aj tak a ešte keby som mu do toho kecala aj ja.. maximálne keď ideme spolu na nejakú akciu tak spolu vymýšľame čo si oblečieme
na oblečenie si teda nejako extra nepotrpím, ale esteticky sa mi páči minimalizmus. odev by mal byť v tmavých a zemitých tónoch, jednoduchý, praktický a kvalitný. mám rada košele.
vkus terajšieho priateľa považujem za zaujímavý, nazvala by som ten štýl že "antikvariátny/indie" to, čo nosí, sa dokonale hodí k jeho osobnosti, postave atď
je to absolutne jeho vec, keby mne pindal do toho co si obliekam, tiez by som velmi skaredo zazerala. samozrejem ked sa spyta svoj nazor poviem ale tak sucast toho celeho preco sa mi ten clovek paci je aj vonkajsi vyzor takze keby s mi to velmi velmi nepacilo zrejme s nim nechodim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
....zas az tak povrchna nie som.
A nikdy by som mu nefrflala do oblecenia, je to jeho vec... a chodi obleceny uplne normalne
Neznášam keď je oblečený hocikto v mojom okolí ako trt
BOHA
A ty si čo,debilný?!
V podstate ľudí posudzujem podľa topánok a keď sa musím baviť s niekým, kto má vyslovene hnusné boty, tak som nervózna, lebo musím myslieť na to, prečo prekrista si dá niekto na nohy monštrozity. A tak.
v každom prípade si myslím, že s niekým, kto by si na seba obliekol flitrované lesklé ozembuch nohavice by som ani nechodila. a to nechcem, aby znelo povrchne, ale väčšinou mi ľudia bez vkusu ako partneri nesedia
Ma svoj styl a do toho mu predsa kecat nebudem, kedze ani mne by sa nepacilo ak by mi partner v tomto smere nieco prikazoval alebo vycital resp. sa mi do toho staral.
Ale vie, ze ma potesi ked si da koselu, vyzera v nej fantasticky.
vkus terajšieho priateľa považujem za zaujímavý, nazvala by som ten štýl že "antikvariátny/indie" to, čo nosí, sa dokonale hodí k jeho osobnosti, postave atď
ale tak keby uz nejakeho mam tak by zrejme splnal aj to ze sa mi paci ako sa oblieka takze by som to nemusela riesit.