...a chcete si kúpiť základnú pleťovú a vlasovú kozmetku..denný/nočný hydratačný krém, BB krém, púder, pleťovú vodu, nejaké masky a šampóny, kondicionéry, olejčeky, hennu..čokoľvek, o čom viete, že vám to pomáha a oplatí sa kúpiť to. Ktoré konkrétne produ
za padika..hmmmza desku by som kúpil naozaj nejaky sampon, mydlo, pastu, krém na boty, deodorant, sprchac,..za 25 ziletky..boha 8 nadstavcov toľko stoja..a potom by som kúpil este kondomy...a za ostatok asi nejaký nákup
ja som toto nikdy nepochopila, ja používam max pleťovú vodu a ,,raz za rok" BB...si v živote neviem predstaviť že používam tolko krémov a pleťovej kozmetiky...ale inak by som si kupila elseve cimet cely rad až na tu masku tu nemam rada
1. sampon Tigi catwalk sleek mystique glossing neviemco, ma to hrozne dlhy nazov, ale je v cervenociernom obale... na vyrovnanie, lesk a ochranu farby.
2. kondicioner Tigi S factor, to je jedno ktory
3. uniq one all in one hair treatment, ten by som kludne dala na prve miesto, ale najskor si ich musim niecim umyt, ze?
4. na tvar mydlo, labello cherry kiss, pripadne nejaky najobycajnejsi korektor a puder, ak by sa mi po prvych troch bodoch nahodou neminul cely rozpocet
šampón mi došiel, tak asi by sa patrilo kúpiť nejaký. inak netuším ale ako nerobilo by mi problém minúť tie peniaze na tú kozmetiku, ale pre konkrétne značky a produkty by som sa rozhodla až v predajni
no asi by som to všetko naraz nerozflákala len na kozmetiku,ale nerobí mi problém zainvestovať napr. do dobrého denného krému - konkrétne bioderma s modrým vrchnáčikom
potom nejaký BB cream, čo mi vydrží dlho predlho od Garnier, púder od Dermacolu, riasenku essence, nejaký tieň na obočie a dobrý balzam na pery - neutrogena napríklad.. inak to nepreháňam teda, najradšej som nenamaľovaná ani nič...
No a potom henna, Lush tá je vyše 10eur a kokosový olej..aa aby sa nezabudlo na telo, tak nejaký olej nivea
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
akoze vazne vyskusala som milion veci na vsetko a nic nijako nepomaha takze mi to je dost jedno uz
omietka cca 3e
šampón a balzam dokopy 5e
krém odličovač a neviem čo ešte - kokosák, nech 8e za veľké balenie
puder, cca 3e
to je tak poloica, za zvyšok si komplet obnovím šatník v sekáči a pôjdem na pivo
2. kondicioner Tigi S factor, to je jedno ktory
3. uniq one all in one hair treatment, ten by som kludne dala na prve miesto, ale najskor si ich musim niecim umyt, ze?
4. na tvar mydlo, labello cherry kiss, pripadne nejaky najobycajnejsi korektor a puder, ak by sa mi po prvych troch bodoch nahodou neminul cely rozpocet
Esenciálny olej jazmínu, fialky, jantáru a bieleho pižma.
Bambucké maslo.
A ja neviem, farbu ešte.
potom nejaký BB cream, čo mi vydrží dlho predlho od Garnier, púder od Dermacolu, riasenku essence, nejaký tieň na obočie a dobrý balzam na pery - neutrogena napríklad.. inak to nepreháňam teda, najradšej som nenamaľovaná ani nič...
No a potom henna, Lush tá je vyše 10eur a kokosový olej..aa aby sa nezabudlo na telo, tak nejaký olej nivea
50 eur by som využila hodnotnejšie.