ak by chodil každý víkend s kamarátmi piť radšej, ako by mal byť so mnou, tak to by mi vadilo.. ale ak by to bolo len raz za čas, alebo by sme sa prípadne občas išli spolu dáka partia všetci opiť, tak v pohode
Nie nevadí, veď má právo byť s kamarátmi tak, ako aj so mnou takže vôbec. Ani ho nejak neobmedzujem a nevyvádzam, kvôli tomu že ide s kamošmi.
Samozrejme, on je z tých normálnych chlapov a narozdiel od "predošlých/predošlého" má základňu priateľov svojho pohlavia a nie opačného, ktorý sa ešte aj tváril, že je to úplne normálne, že chodí von so svojou bývalou a vlastne nakoniec som bola hysterka ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale ano, vadilo by mi to.. este ked sa doma opije z piva, tak to da sa ved aj ja si niekedy dam nieco na zahriatie doma a potom mi hrabe
Nevadi jej to nemalo by , lebo ked sa to raz za dlhy cas stane tak som slusny stale.
Samozrejme, on je z tých normálnych chlapov a narozdiel od "predošlých/predošlého" má základňu priateľov svojho pohlavia a nie opačného, ktorý sa ešte aj tváril, že je to úplne normálne, že chodí von so svojou bývalou a vlastne nakoniec som bola hysterka ja
Takže pri tomto mojom poklade mi to nevadí.
Teraz momentálne sa opíja v Čechách a vadí mi to,lebo som sa tam mala opíjať s ním! Ale to nie je jeho chyba
aaaa, este ako tu bolo spomenute, ak sa ma ist opit s kamaratmi namiesto toho, aby bol so mnou- fajn, ale nie casto.