nie som pokrstená, v kostole by som sa zatial vydávať nemohla
ale urcite sa dám pokrstiť a ak svadba bude, tak bude v ostole
pretože tm bielym šatám a celej tej kráse okolo toho sa nič nevyrovná.. a svadba je vlastne len papier, ako ludia vravia.. no nie nie je.. bola by.. ak by to nebolo v kostole, kedzde ja ju chcem mat v kostole bude to pre mna hlavne velký zážitok a krásny den..
inak strasne sa teším ako malé dievčatká, družičky budu rozhadzovať kvietky predomnou..
a potom sa teším ako poviem to jediné, to najdolezitejsie "ano".. a on tiež
v ziadnom pripade....na radnici jedine..ale mne sa aj tak lubia skor take netradicne a exoticke dvadby.. s malo ludmi.. a budem mat motorkarsky pochod,to si zariadim..
@9 si ateista, ale pride ti vhodne vydavat sa v kostole kvoli tradicii???? ked si ateistka, nechapem preco chces zlozit manzelsky slub pred Bohom, ked v neho neveris
zatial by som povedala ze neviem... minule sa mi snival taky strasny sen ze som sa mala ist vydavat a hrozne ma to vydesilo,bola som az zufala v tom sne ale ked uz raz predsa len budem mat svadbu tak urcite nechcem velku.. ,rozhodne niesom totiz ten typ co uz od detstva sniva o velkej svadbe,krasnych satach atd, radsej by som si zvolila nieco mensie a menej formalne
Som za tradičnú svadbu v kostole. Ale čo sa týka iných tradícií, ako napr. to výskanie svadobčanov a podobné trápnosti, tak bez toho by som sa obišla. Ďakujem.
Snívam o tom... celá v bielom, môj vyvolený vedľa mňa v tmavomodrom obleku s košeľou broskyňovej farby... ach jaj A oddávať nás bude náš bývalý biskup Kojnok, keď ešte bude žiť
Kostoly su pekne,ked ich beries ako pamiatky, na ktore sa ides pozriet..ale svadbu v niecom takom? urcite nie...ked si predstavim nejakeho farara, ktory mi cituje biblicke versiky a v kazdej druhej vete je spomenuty boh...ta predstava ma ani trochu nelaka...skor by sa mi to pacilo niekde v prirode alebo v zahranici, len pri svedkoch...
len mala info - ak sa niekto ženi, resp. vydáva v kostole a nesľubuje svojmu snúbencovi vernosť a trvalosť zväzku na cely svoj zivot, ak nechce žiť na zaklade kresťanskej viery v Boha, nemal by sa sobášiť v kostole, čiže svadba v kostole kvôli atmosfére a iným aspektom je hriechom, aj keď je čo i len jeden zo snúbencov neveriaci. Je to aj nerešpektovanie a nectenie cirkevných pravidiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
formálny sobáš?
Prečo nie?
mam prve svate prijimanie, svadba v kostole by bola pekna ale aj na radnici aj na plazi aj v las vegas.. ide o to koho si beriem a nie kde som
ale urcite sa dám pokrstiť a ak svadba bude, tak bude v ostole
pretože tm bielym šatám a celej tej kráse okolo toho sa nič nevyrovná.. a svadba je vlastne len papier, ako ludia vravia.. no nie nie je.. bola by.. ak by to nebolo v kostole, kedzde ja ju chcem mat v kostole bude to pre mna hlavne velký zážitok a krásny den..
inak strasne sa teším ako malé dievčatká, družičky budu rozhadzovať kvietky predomnou..
a potom sa teším ako poviem to jediné, to najdolezitejsie "ano".. a on tiež
Ja chcem svadbu jedine na Bojnickom zámku
hlasovanie -