tenario dobrý typ iba keby nebol tak trochu nahriaty k téme: vtipný,odvážny zhovorčivý ,nemusí byť najkrajší ale...ani ten najhorší ..... A NESMIE byť namysleny...
ale nie, mne ide vždy skôr o povahu u chalana, ale ak už ide oten výzor tak by sa mi páčil vysoký, tmavé vlasy, taká mierna briadka, žiarivý úsmev, svaly, pevná riť.. hnedé oči...
typ ...hm ,navonok ----čierne vlasy ,krátke ani dlhé ..také stredné ....pár cm ..asi 5 -6 cm ..potom hnedé očká také prenikavé ,ale tak môžu byť aj modré ...to je jedno ..jamky v líčkach ,postava chudšia ,nie vyšportovaná (!!),pekné plné pery ,jemná pokožka ...hm ,ťažko sa to opsiuje ..ale vždy môj typ bol čierny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
jednoznačne
takyto
ale nie, mne ide vždy skôr o povahu u chalana, ale ak už ide oten výzor tak by sa mi páčil vysoký, tmavé vlasy, taká mierna briadka, žiarivý úsmev, svaly, pevná riť.. hnedé oči...
Billie Joe Armstrong
Kurt Cobain
Ronnie Radke
Stačí?
fyzický typ - brunet, výrazné oči, vysoký a krásny úsmev
duševný typ - vtipný, múdry a chápavý
ale väčšinou aj tak skončíme pri niekom inom ako je náš ideál