Dievčatá,celkom by ma zaujímal váš názor na to či by ste boli radšej keby Vám kamarát,priateľ priniesol na narodeniny,meniny,iný sviatok alebo len tak,kyticu z kvetov,ktorú by kúpil,alebo by ste radšej dali prednosť kvetom,ktoré by sám nazbieral na lúke a
rozhodne tú, ktorú by nazbieral... a u mňa by vyhrala (cez jeseň) halúzka z javora s tými krásnymi žltými listami a keby ešte donesie kyticu z mojich najobľúbenejších kvetov, tak by to bolo úplne dokonalé
ak by to bola taká oficiálna udalosť alebo čo, tak asi by dobre padla kúpená pre oči verejnosti, ale ja by som sa určite viac potešila lúčnym kvetom alebo aj čakankám z popri cesty
podla mna na narodeniny alebo iny sviatok nemusi byt kytica.... proste kvietok nejaky pekny, ale skor z obchodu mozno ked na zahradke mmas nejake krasne kvety...a taku lucnu kyticku by mi mohol priniest len tak.... bez priciny na potesenie
@dee99 vieš čo? zamkni sa v izbe pusti si " rozprávku " a uži si ju Bude niaká fajná skús niečo kde je hlavná postavička Rosenberg . tam bude veľký vtáčik teda no neviem,priemerny dajme tomu koreň uvidíš aj jahôdky ... a hlavne nikoho tým nepohoršíme tu ... ked ideš rozprávku pozerať
@laurikaaa len vieš moja detská dušička je stále hravá.a kedže ako každe dietatko sa rado hrá ja tiež takže budeš musieť prísť a budeme sa hrať podla tej rozpravky dobre?
@dee99 Jak bude vtáčik,ja sa rada pohrám.. Síce som už veľká ale nato nie je nikdy neskoro Budeme sa hrať podľa Rosenbergovej rozprávky na dobrú noc ... Len aby si " nekempoval " miláčik
@takemeaway Hmm,myslím,že nič nezvyčajné na pohľad to nieje .Ale nedávno som si pri tom kládol dosť čudné otázky,lebo natrhať ich nieje problém,ale dať to dokopy tak aby to ako tak vyzeralo,to už problém je .
@trubka91 Hej,červené ruže sú klasika,ale tú možnosť si treba podľa mňa nechať iba na fakt dôležité príležitosti .
jedna ruža, čierna keď nevydá tak aj hociaká iná ... nemusí byť ani ozdobená nič ... alebo aj tie čo nazberá pokiaľ to nebude žíhľava, alebo byľ zo zemiakom
kyticu nie.... ružu.... jednu jedinú, červenú ružu. či sa od môjho milého dočkám - netuším. a je mi jedno odkiaľ by ju zohnal, hlavný je snáď dôvod prečo by mi ju dal (že či preto, že ja ju chcem, alebo preto, že on mi ju chcel dať, alebo pre niečo celkom iné....)
Slnečnica z lúky - pokiaľ by to bolo len tak pre radosť... pokiaľ by to bolo udalosť kde budú aj ľudia tak som skor za kupované.... najlepšie žlté tulipány (ktoré tiež možu byť zo záhradky) alebo biele ruže... ale potešila by som sa hocijakému kvetu z lásky.... či z obchodu alebo z lúky príp. zo záhradky x)
No keď za mnou prišiel priateľ...po prvý krát tak zastavil sa na lúke a natrhal mi kvetinky len zopár ,ale to bola ta najkrajšia kytica akú som kedy dostala
U mňa jednoznačne vyhrávajú ruže, ale myslím že by ma potešila hocijaká kvetina, predsa len je to veľmi milé gesto ale keby natrhal kvety sám tak to by som teda pozerala
@mm47@horsiq ziada sa mi vám obom povedat: Trtkovia!!
Martin poznáš ma, že? Tak zapni rozum... čo myslíš, čo ma viac poteší?
Hje hej, tie veľké farebné kytice sú fakt že pekné... a hovorí mi to že fajn, niekto do mna investoval.
Ale ked mie niekto doniesie par lesnych kvietkov v kytičke, zapne sa mechanizmus... že ten človek si na mna spomenul... šiel na nejakú lúku a venoval nejaký čas tomu, aby nazbieral pekné kvietky len a len pre mňa. robil to prosto len pre mňa, tých pár kvietkov je zo srdca...
Tak tu neomieľajte dookola tie hlupe vety o tom, ako ženy neviedia veci oceniť...
@jessiqa Tulipány mám veľmi rád aj ja ,ale niekde som počul,že by sa,žene nemali darovať,ani neviem prečo...
@ssnehulienka No,keby niekomu donesiem kyticu,ktorú som sám natrhal a nepáčila by sa/nemalo by to žiaden efekt,tak by ma to celkom hnevalo,takže dúfam,že väčšina žien by to oceniť vedela.
Ale podľa všetkých príspevkov z toho vychádzam takto.Väčšina dievčat by sa potešila obyčajnej kytici z lúčnych kvetov a celkom by si to vážili.Niektorým by to,ale možno vadilo na oficiálnu príležitosť(narodeniny) kde by bola polovica rodiny,takže tam by radšej preferovali kupovanú.No a potom je tú zopár takých,ktoré kvety vôbec radi nemajú a nič by to s nimi nespravilo - teda aspoň niečo také tvrdia.Koniec koncov,šanca,že by som natrafil práve na takú je malá,takže tým nemám čo pokaziť .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
súhlas s @mimma3
Ale cez ten sviatok by som viacej privítala kyticu ľalií, či frézií no
Mimochodom asi orig kytica je krajšia ale milšie je asi také čo sám našlbe čo je celkom vtipné
alebo uplne by stacila ukradnuta slnecnica z pola
Predstaw sa ako teraz šklbeš kvietky ale môžeš mi ich doniesť-ja sa budem tváriť prekvapená a smiať sa ti nebudem-sľubujem ... to až ked odídeš *
@trubka91 Hej,červené ruže sú klasika,ale tú možnosť si treba podľa mňa nechať iba na fakt dôležité príležitosti .
alebo Iris...to na lúke len tak neodtrhneš...a nemusím mať kvety, ktoré o pár dní zvädnú a zoschnú...
Martin poznáš ma, že? Tak zapni rozum... čo myslíš, čo ma viac poteší?
Hje hej, tie veľké farebné kytice sú fakt že pekné... a hovorí mi to že fajn, niekto do mna investoval.
Ale ked mie niekto doniesie par lesnych kvietkov v kytičke, zapne sa mechanizmus... že ten človek si na mna spomenul... šiel na nejakú lúku a venoval nejaký čas tomu, aby nazbieral pekné kvietky len a len pre mňa. robil to prosto len pre mňa, tých pár kvietkov je zo srdca...
Tak tu neomieľajte dookola tie hlupe vety o tom, ako ženy neviedia veci oceniť...
@horsiq možeš si to vyskúšať zajtra
@ssnehulienka No,keby niekomu donesiem kyticu,ktorú som sám natrhal a nepáčila by sa/nemalo by to žiaden efekt,tak by ma to celkom hnevalo,takže dúfam,že väčšina žien by to oceniť vedela.
Ale podľa všetkých príspevkov z toho vychádzam takto.Väčšina dievčat by sa potešila obyčajnej kytici z lúčnych kvetov a celkom by si to vážili.Niektorým by to,ale možno vadilo na oficiálnu príležitosť(narodeniny) kde by bola polovica rodiny,takže tam by radšej preferovali kupovanú.No a potom je tú zopár takých,ktoré kvety vôbec radi nemajú a nič by to s nimi nespravilo - teda aspoň niečo také tvrdia.Koniec koncov,šanca,že by som natrafil práve na takú je malá,takže tým nemám čo pokaziť .
inak keď som mala sviatok tak ma potešil kyticou tulipánov