čo ja viem, nejak si na ten zadok nečumím, to sa treba spýtať ľudí ktorí si to na mne všimnú, aj keď si niekedy rada pofrflem, tak to vlastne neriešim ale mám pocit, že celulitídu má v poslednej dobe skoro každá baba
neviem...moja priatelka celuotidu nema a pokial by aj nejaku mala v malom mnozstve tak by mi to nevadilo ale pokial sa jedna o celuititu a obezitu tak to sa mi nepaci.
tak sa potom nemas za co hanbit...hanbit by sa mali tie baby co maju pneumatiku okolo pasa a tvarohove nohy... a ak ti to vadi tak sa to da odstranit napr. lymfodrenaz...
Mám....ale myslím, že je málo báb čo ju nemá....Však aj 12 ročná babenka, taká jednoduchá, zdravo sa stravujúca čo som ju stretla na dovolenke už mala celulitídu. A tak ja to neriešim, nie je to choroba a neumiera sa na to....A pravdupovediac, na krásne a nejakom sexi tele si určite nezakladám.... takže mi je to relatívne jedno
@orfea2 mne sa tu nesmierne páči, ako takmer všetky dievčatá tvrdia,že ju nemajú a určite si za počítačom stískajú stehniská a nadávajú že musia začať cvičiť
@cocca-colla bude vyznievať veľmi narušene, ak odpoviem že áno? ako, nie fakt ale predsa len, vezmi si, ako úprimne bola položená otázka.... a nikto sa predsa nebude priznávať k pomarančovej riti.... tebe verím, šak vidím že ty niečo také mať nemôžeš, a to isté platí aj o @mielikki Ale vieme všetci že cez net je to také, že sa dá veľa vecí zamlčať, a toto je toho príkladom a preto si možno niekotré dámy robia dobré meno Podľa mňa sa nieje za čo hanbiť, veď nikto nie je dokonalý, tak som len tak podrýpla niektoré komentáre, ktoré ma ťahali za oči- ako sú zrazu všetky dievčatá dokonalé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
tak sa potom nemas za co hanbit...hanbit by sa mali tie baby co maju pneumatiku okolo pasa a tvarohove nohy... a ak ti to vadi tak sa to da odstranit napr. lymfodrenaz...
@popolcek a kľudne mi never
Pokiaľ to je v "normálnom" štádiu :/
Poznám baby čo sa zdierajú na tanečných tréningoch, majú super postavu a niektoré to majú horšie ako ja.
kokos jasné veď prečo ne
ale nemyslím že je to nejaké strašné ..