- Či má auto alebo je chudobný a nemá, to rozhodne nerozhoduje. Keď spoznávam človeka, nezaujíma ma jeho finančná situácia, ale to ako sa správa, ako vystupuje.. No to auto je predsa len atraktívne preto, lebo treba byť aj nejako zabezpečený pre budúcnosť.. Ako žena by som chcel mať dieťa s niekým, kto na neho môže aj zarobiť zatiaľ čo ja napr. budem na materskej.. + v dedine (prevažne chudobní ľudia) a v meste (prevažne bohatí ľudia) je strašne rozličná mentalita, nedokázal by som chodiť so "sedláčkou"/"sedlákom", prekážali by mi tie rozdiely.. Ale ja sám nie som vôbec bohatý, ani priateľka a žijeme si krásne.. Veď sme ešte mladí, ja nejako brigádujem (keď sa podarí) a plánujem mať trvalé zamestnanie..
ja letim na chlapov, čo maju dlhe vlasy a briadku to je sprostosť s tymi autami, možno obhaňaš len same zlatokopky spravna ženska, keď je namotana, ťa bude aj na furiku tlačiť
Ja na takých neletím, ja rada šoférujem a auto mám, takže ja ho rada b udem voziť keby mal aj on auto, tak všade ideme zvlášť alebo sa pobijeme o klúče, eee nehrozí, ja chcem šoférovať !!
Dnes som sa prichytala, že ma fakt zaujal chalan ani nie tak pre svaly, ale pre to auto, z ktorého vyšiel.... Je to tým, že je príjemné mať priateľa, ktorý ma môže kedykoľvek kdekoľvek odniesť, nemusím sa s ním trepať v smradľavom mhd plnom psychopatov a sociek a proste sa mi páči, keď priateľ vie prísť aj za 10 minút za mnou, keď mu napíšem, že ho chcem vidieť... Viem, že ma tu pár inteligntov okamžite označí za zlatokopku, ale už nikdy nechcem chlapca, ktorý nemá auto
@klaudiqaaa Suhlasim..mam priatela, ktory ma auto, dokonca BMW zaco ma mnoho ludi odsudzuje, ale je mi to jedno, pretoze som s nim kvoli tomu, ze ho lubim...
@dollynka7 hehe, to poznám, mňa zase jeden kamarát často čaká pred školou, tiež s bmw a keď vidím niekedy tie pohľady tak mi je až smiešno ale nech si myslí kto chce čo chce, ja sa nebudem trepať v tom smrade s prepnutými ľuďmi pol hodinu denne, keď môžem byť doma za 10 minút a bez nervov z toho, čo za babizňa ma zase v brike nasrala
@0mega1 no jo ale neviem ho zaparkovať pri činžiaku
ALL: a tak ďakujem vám za vyčerpávajúce odpovede...vidieť, že sú ešte aj normálne dievčatá....v kurze je ako vidím BMW ale ajtak si auto nekúpim...nohy ma zatiaľ našťastie ešte poslúchajú a všade zavezú
@klaudiqaaa Ja zas neznasam ked si niekto mysli, ze som s nim kvoli tomu. Nie som od neho zavisla, aj bez neho mam vsetko co chcem. Preto nechapem demenciu niektorych zakomplexovanych a zavistlivych sedlakov
Neexistuje ziadny zakon ktory by hovoril, ze baby letia na nieco konkretne.
Medzi vonkajsimi a vnutornymi javmi prebieha nikdynekonciaca interakcia.
Preto si vychrtlici myslia, ze baby letia na svalovcov.
Chudobni, ze baby letia na bohatych.
Vazni sa snazia byt vtipnejsi, aby zbalili babu humorom.....
A tak podobne.....
Samozrejme clovek je tvoj vynaliezavy, a dokym neklesne na duchu, vzdy sa pokusi urobit z nudze cnost.
Preto su tucni ludia '' mackovia''
Chudi ludia su ''zlati''
A zase tak podobne......
Ale to , z akeho uhla pohladu vy vnimate samych seba a co by ste najradsej na sebe zmenili nazor ineho cloveka na to, co sa mu paci to NIJAKO NEOVPLYVNI.
Cim sa dostavame k staremu pravdivemu klise, ze treba byt-
jednoducho povedané, ktko má na to, kúpi si fáro, kto nie, cestuje mhd a môže byť rád, že zakopne o neho nejaka cica čo sa zmiluje a odvezie ho vo svojom tátošovi.......rozumeli všetci?................filip
@frez Preco si mu to napisal? Nechcem sa starat, iba vyjadrit svoj nazor. Ja osobne by som tiez nechcela mat nic spolocne s nejakym sedlakom. Mozno to vyznie povysenecky ale je mi to jedno. Dievcata, ktore tvrdia ze im na krase nezalezi klamu. Zovnajsok je to, co ma zaujat a zovnajsok rozhoduje o tom, ci niekoho chces spoznat alebo nie...je mi maximalne jedno ako ma tu teraz kazdy zbombarduje za moje namyslene a fajnovkovske nazory, ale je to tak, ci si to niektori priznaju alebo nie...
@dollynka7 ty uboha plytka mestska kurvicka ten "sedlak", jak si ho ty nazvala, dokazal v zivote ovela viac nez ty, je stokrat zivotaschopnejsi a schopnejsi vobec ako ty, kde beres pravo na taketo reci... ach boze.... a potom ze preco neznasam blavakov a inych tzv. "velkomestanov" (teda aspon vacsinu, hlavne takych ako si ty).
@dollynka7 A ze preco som mu to napisal? No lebo je to zasrany bratislavsky chudak, kery si o sebe moc mysli a zasluzil by si, aby mu nejaky taky "sedlak" dobre pridrbal.
@frez Aha, takze zato ze je niekto sedlak tak je na oplatku urcite super nadany a co ja viem este co, ze? No vyprosim si taketo reci. Presne pre TOTO neznasam sedlakov! Slovo inteligencia ti asi nic nehovori, vsak?
@dollynka7 Ach ty chudera... Presne za takou jak si ty by som sa nikdy v zivote ani neobzrel... Zasrana namyslena zmalovana chudera... Ale nechapem to... jak mozes byt az takto pridrbana? Moja laska je tutok z blavy a je to najuzasnejsie dievca na svete. Ty jej nesiahas ani po paty. Zaujimave, jak diametralne odlisni su mestania...
@frez Chudak si tu jedine ty. Samozrejme ze sa za takou ako ja neobzres, pretoze povedzme si uprimne, vies ze by si ta taka nikdy v zivote nevsimla. Sedlak neznamena len zobrak, alebo niekto, kto je chudobny. Sedlacke spravanie je presne take ako je to tvoje. Hovorim, nemusim to rozpisovat, ty si dal aj priklad.. Inteligent
Tak som pica no, som aj povysenecka a je mi to maximalne jedno, pretoze si stojim za svojim a nebudem sa tu dorabat, ze hlavne je ake ma srdiecko a tieto omacky. Ano, je to dolezite a velmi, ale nie iba to...
@dollynka7 Hlavne sa pozri na seba ty chudera. Nebyt jeho "vysokointeligentneho" prispevku o "sedlakoch", ktory sa "urcite", ale fakt "vobec", ale "ani trosicku" nevztahoval na majetok a ludi z dediny, nepoviem mu ani slovo. Mam vela kamaratov z mesta, no doteraz som sa s takymto kokotom a takou chuderou jak si ty este nestretol. Fakt, cestne slovo, ze doteraz ne. Ale na druhej strane, vsetko je raz prvykrat. Dakujem za zazitok.
@frez Dobre, teraz sem netahaj jeho prispevok, uz sa bavime o inom ak by si si nevsimol. Nie som z tych, ktori budu len pritakavat inym aby zapadli, takze si dovolim protirecit ti a je mi totalne jedno ako nato zareagujes bez ohladu na tvoj vek. Si starsi, mohol by si kludne povedat, ze som rozmaznana mestanka, co si pochopitelne aj myslis a nezaujima ma to. Toto je uz len vec vkusu. Nemam rada obycajne veci, nemozem si pomoct. Som narocna, a co?
rozhodne mi nezáleží na tom, či chlap má alebo nemá auto, nezáleží na tom, keď mi je s ním dobre a mám ho rada, tak aj peši s ním budem chodiť... ale zase na druhej strane, mať kamaráta, či priateľa s autom je výhoda v tom, že môže prísť kedykoľvek, keď bude on alebo ja potrebovať...
ale rozhodne nezáleží na tom aké auto má, trebárs aj starú škodovku, hlavne, nech to má štyri kolesá, volant a jazdí to
@etelnair ja som sa bavila a predtym sme to rozoberali kym ja som sa rozkecala a uprimne povedane toto bola najzazivnejsia tema nasej dnesnej konverzacie aspon pre mna
@frez ved z mesta. pomerne velkeho mesta povodne a zijem v este vacsom neboj sa ty nic
@frez o slovensku hovorim teraz vo finsku som v takom...mensom na finske pomery vacsom na nase cize na slovenske pomery som z pomerne velkeho mesta povodne ale prevaznu cast zivota travim vo vacsom
@frez pisem tam asi 3x NA SLOVENSKE POMERY. cize ked das dokopy vsetky mesta/obce na slovensku moje rodisko je na vysokych prieckach vo velkosti a pocte obyvatelov
@frez tak choď do toho "veľkého" slovenského "veľkomesta" menom Bratislava, vystúp na ktorejkoľvek stanici a povedz prvému človeku, čo zbadáš, to čo si povedal v @36 a sleduj čo sa Ti stane ^^ No a k téme aj keď trochu zareagujem na niečo iné...@dollynka7 má pravdu. Na zovňajšku záleží ale nevidím na tom nič zlé. Fyzická príťažlivosť je tak isto základ vzťahu ako tá psychická, duševná. Čo sa týka tej riešenej problematiky dedinčania/mešťania . Je to znatelné kto je z D a kto z M. Žijem v meste celý život a len sa pozriem na človeka a vidím či je odtiaľ alebo odtiaľ a to nehodnotím kto je lepší a kto horší, len tvrdím, že rozdiel tam je a je výrazný. Z čoho vlastne vyplýva, že aj to je kritérium. Čo je na tom keď Blavák nechce chodiť so SOBRANČANKOU keď tá mentalita je niekde úplne inde (nehodnotím či je na vyššej alebo nižšej úrovni aj keď aj na to mám svoj názor )
mne je to tak 56485451564 či má chalan auto alebo nie, ale samozrejme že je výhoda keď ho má, lebo sa môžeme častejšie vidieť..ale zatial som mala iba jedného s autom a ten ho ani nepoužíval
auto mi k šťastiu netreba ! ani jeden z mojich bývalých nemal auto a ani môj terajší nemá auto ! a som úplne spokojná keď ideme v MHD aspoň sa môžme držať, tuliť
@istsinka mileee a k teme, dievcata, ktore si pomylili taxikara s priatelom by si mali urobit vodicaky a setrit si na svoje vlastne a potom by zmenili nazor na MHD a auto a benzin castokrat si to nevazia a velmi rychlo si na to zvykaju, ze potom uz do MHD ani ist nechcu ako pisala @klaudiqaaa na tom, ked vas niekto vozi nieje nic zle, pokial si to aj cenite a neberiete to ako samozrejmost
@ridiculousnotion dakujem, cenim si to pocuvaj, ak si z trnavy, jak je to mozne, ze si nebola este ani na jednom stretku v trnave? a to som za posledne dva roky zorganizoval tri alebo styri. to musime napravit - pozyvam ta na stretko, kere sa chystam zorganizovat nejak koncom skolskeho roka/zaciatkom prazdnin
Niektorý sa tu fakt ukazujú...@dollynka7 Díky za príjemné pobavenie " Nemam rada obycajne veci, nemozem si pomoct. Som narocna, a co? " Pochopím keď to povie človek čo má trošku odžité, a na tie svoje "luxury" veci si zarobil vlastnými rukami alebo rozumom...ale ako nič proti, len ma to rozosmialo..rozdiely sedlák, mešťaň, to nejdem rozoberať...
@ridiculousnotion no ved to som sem hodil diskusiu, v ktorej som oznamil datum a cas stretka a vyzvu, nech tam napise, kto pride. no my sme sa zoznamili par ludi tuto z birdzu a na stretka chodime vlastne vacsinou vzdy ti isti no bol by som rad, keby si k nam pribudla
@dollynka7 myslím si, že sa zbytočne hádate . Ked je niekto debil je jedno ci je z mesta alebo z dediny . A máš pravdu ked vravíš, že záleží na vzhlade lebo čo je prvé co si všimneš ? No predsa vzhlad neotočíš sa za niekym kto má umastene vlasy abo tak
@frez keď ženská nie je pokrytec a vyjadrí sa, že záleží aj na vzhľade a peniazoch (bez peňazí sa bohužiaľ NIČ v dnešnej dobe nedá, možno to raz zistíš) je pre teba kurvička, za to že ja vyjadrím pravdu, robil by si mi hubu.
A vieš čo? Nebojím sa ťa. Už len TY by si mi ju rozbil.. práve na tebe sa odráža to, čo som napísal. Si škaredý, si pozadu a nedivím sa že potom nadávaš do tých všetkých fór o sexe a o vzťahoch keď ty sám nič také nepoznáš. Nechcel som byť tvrdý, ale fakt si ma vytočil. Ešte tým príspevkom čo si napísal, že veľkomešťáci nič nerobia. A to si nabral zas kde? Si si prečítal v regionálnych novinách? Práca, stres, veľké výdavky na bývanie, prepúšťanie, zase stres.. omg, zobuď sa.
@mm47 nie, nemam taku tendenciu. keby si si precital vsetky moje prispevky, napisal som, ze mam kamaratov z blavy a su uplne v pohode, dokonca som sa este nestretol s tak pridrbanymi blavakmi a predtym som pisal, ze mam odtialto frajerku a je to najuzasnejsie dievca na svete.
@mm47 to je mi uplne fuk, sak ani ja nepovazujem ziadne z sk miest za nejake velke, secko su to len vacsie dediny, tiez je mi jedno, jak nas oznacuje zapadna europa, mna ale strasne sere vid dollynka7
a máš pravdu ..baby v dnešnej dobe letia na autá ,penaize a výzor...na chalanovi ..a na svaly samozrejme ,aby som bola už úplne presná ...ale nie každá ...zase sú aj svetlé výnimky ...
@mm4 SEDLIAK je clovek, co drie, aby sa uzivil, niekto, kto sa dokaze uzivit sam, pestuje ovocie a zeleninu a nemysli si, ze rastu na regaloch v obchodoch, jak si to mysli blavak.
Tak jasné, že by bolo výhodné keby mal chalan auto, dalo by sa ísť hocikam na výlet, aj v zime by sa dalo voziť pekne v teplučku. Ale určite si nevyberám chalana podľa toho. A verím, že je ešte veeeľa báb a žien, ktoré si podľa toho chlapa nevyberajú. Nehádž všetky do jedného vreca.
Ja osobne absolutne "neletim" na chlapov s autom, v podstate mi je to absolutne jedno cim chodi, ci na kolobezke alebo na bmw, ale z pozorovania mozem povedat ze tie luxusne vozy maju ti najvacsi kreteni, akych svet stvoril, "mamka-ocko company" a pocit dolezitosti, to mi je u tychto chlapcekoch honiacich si ego na tom ze si na leasing kupia drahe auto .... ja neviem pride mi to odveci, ale nech si kazdy robi co chce....
ja napriklad kupujem vlastne, ja sa nemienim vyvazat na aute dakoho druheho... preco, to neviem
a suhlasim so @106 .....peniaze robia neeeeeeeeeeskutocnych kretenov z ludi ....... ale sice kvantum kretenov je aj medzi nemajetnymi ludmi, takze v podstate len zapadnu do davu..........
@mm47 Citam dobre? Zavidim? Povedz mi, prosim ta, co akoze by som mal tebe zavidiet? Tymto mi akoze dokazujes, ze nie si namyslena bratislavska "kurva", ano?
3. za niekoho, za kým, by sa " čávo s fárom" ani neobzrel.
Ľudia, vy čo riešite?
Nadavate si su ako banda primatov, každý si tu o každého obtiera muju bez toho, aby ste hocičo poriešili.
Ok, myslí si že dievčatá, ktoré povedia že im na žianom naleštenom volve nezáleží sú klamárky ( ok, urob sa na myšlienke, že som klamárka a potom si strč špáratko do riti.)
nech si myslí a čo! jeho pridrbanosť, alebo skôr smola, že spoznal len také dievčatá, aké opísal.
ktorej záleží len na fáre... načo sa do nej obúvať? nech je záleží, ak je toto hodnota ktorú pre ňu znamená chlapec a ak by ho nechcela, ak by auto nemal, je to
1. ubohe
2. vysoko kalkulativne
3. smrdi to hamiznostou.
a co?
kazdy sme nejaky... niekto chodi na bicykli, ma v hlave, niekto chodi na bavorine, v hlave hnoj, a moze to byt aj naopak.
@121 odpadnem normálne zo slova sedliak spravil pochvalu
Sedliak je vážne ten, kto sa tak správa. S tým nenarobíš nič
A tie rozdiely medzi "mešťanmi" a "sedliakmi" sú často očividné, čo sa mentality týka tak je to niekedy až komické.
Som z mesta, nie síce z veľkého, ale som typické mestské decko a nemyslím, že by som sa mala za čo hanbiť.
A keď vyhlásiš, že mešťania nič nerobia, tak to je do plaču už... Vlastne hej, my si tu všetci len tak žijeme v bytíkoch a hovno robíme, len využívame modernú techniku a nemáme čo na robote, lebo nechováme sliepky a nepestujeme si vlastnú zeleninu.
Nevravím, že dedina je zlá, nedajbože ľudia na dedine. Síce zas nie je dedina ako dedina ale... to je teraz jedno.
Len ty si sa tu fakt zachoval úplne primitívne, sorry
ach vy kurvy mestske zasrane pojebane, nechapem, jak si moze niekto o sebe mysliet az tak vela jak vy a povazovat sa za natolko nadradeho niekomu... je mi z vas zle...
@mauinka Ty povazujes dedincanov za neandertalcov zijucich v piatom tisicroci pr kr, ktori nemaju sajnu o modernej technike a ja som primitivni, lebo som vyslovil svoj protest proti vazmu chapaniu a pouzivanniu slova sedliak, ano?
doriti zasrany internet ... fakt som to nechcel poslat xkrat... a este som chcel napisat ze uz som to musel napisat, ale... birdz a usb modem robia svoje...
ja som sedlak jak repa podla niektorych tuna ale viem byt aj velkomestan, a co som precital par komentov od kvalitne drbnutych ludi tak k tomu len tolko, ze to, z akeho mesta/dediny ste, neznamena, ze prestite niekoho ineho v niecom to sa len chlacholite bo sami viete, ze ste jebnuti ako zlomena lopata
@frez Skus mi vyskocit na hrb ty debil , pozri si kolko krat som hadzal vsetkych do 1vreca , kolko krat som sa ja vyvysoval nad dedincanov a kolko vulgarizmov som pouzil ja a kolko ty. @128@136@138 hovori za vsetko.
Tupec spamataj sa , si precitlively ako zena , aj keby niekto povedal ze na dedine je menej obchodov ako v Bratislave (co je holy fakt) tak ho za to spicujes ze je kokot a podobne....
@mm47 nemam uz slov proste ma nebavi viac ti nieco vysvetlovat, ked vidim, ze to nema zmysel. pojeb sa ty kokot skurveny. (ale no tak dobre, kazdy ma isty nazor, no dufam, ze my dvaja sa uz v diskusii nikdy nestretneme, mier.)
@mm47 ze si vsetko moc beriem? mna proste strasne sere to vase mestske oznacovanie ludi za "sedlakov". neskutocne ma to vytaca tak jak ma vytaca dalsich milion dalsich veci.
@mauinka jak po svojom? co po svojom? ja som si secko vysvetlil tak, jak to je, tzn mestania maju dedincanov za zaostalych, jak tomu oni hovoria, "sedlakov".
@mm47 kazdy, kto si mysli, ze taky nie je.. tak je kokot.. a tak je to a mas pravdu aj pravdu mat vobec a moze to zniet ako alibizmus, ale kazdy, normalny nekokot, sa zamysli o tom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
165 komentov
- Či má auto alebo je chudobný a nemá, to rozhodne nerozhoduje. Keď spoznávam človeka, nezaujíma ma jeho finančná situácia, ale to ako sa správa, ako vystupuje.. No to auto je predsa len atraktívne preto, lebo treba byť aj nejako zabezpečený pre budúcnosť.. Ako žena by som chcel mať dieťa s niekým, kto na neho môže aj zarobiť zatiaľ čo ja napr. budem na materskej.. + v dedine (prevažne chudobní ľudia) a v meste (prevažne bohatí ľudia) je strašne rozličná mentalita, nedokázal by som chodiť so "sedláčkou"/"sedlákom", prekážali by mi tie rozdiely.. Ale ja sám nie som vôbec bohatý, ani priateľka a žijeme si krásne.. Veď sme ešte mladí, ja nejako brigádujem (keď sa podarí) a plánujem mať trvalé zamestnanie..
mne stačí, ak má aj bicykel a najradšej mám chlapov keď prekrač... ehm chodia
a ešte mám podotázku: a na rušňovodičovu??? muhahaha
ALL: a tak ďakujem vám za vyčerpávajúce odpovede...vidieť, že sú ešte aj normálne dievčatá....v kurze je ako vidím BMW ale ajtak si auto nekúpim...nohy ma zatiaľ našťastie ešte poslúchajú a všade zavezú
Aj ja mám rád bicykel, odjakživa
Medzi vonkajsimi a vnutornymi javmi prebieha nikdynekonciaca interakcia.
Preto si vychrtlici myslia, ze baby letia na svalovcov.
Chudobni, ze baby letia na bohatych.
Vazni sa snazia byt vtipnejsi, aby zbalili babu humorom.....
A tak podobne.....
Samozrejme clovek je tvoj vynaliezavy, a dokym neklesne na duchu, vzdy sa pokusi urobit z nudze cnost.
Preto su tucni ludia '' mackovia''
Chudi ludia su ''zlati''
A zase tak podobne......
Ale to , z akeho uhla pohladu vy vnimate samych seba a co by ste najradsej na sebe zmenili nazor ineho cloveka na to, co sa mu paci to NIJAKO NEOVPLYVNI.
Cim sa dostavame k staremu pravdivemu klise, ze treba byt-
- sam sebou
@etelnair Dobra otazka.
rozhodne mi nezáleží na tom, či chlap má alebo nemá auto, nezáleží na tom, keď mi je s ním dobre a mám ho rada, tak aj peši s ním budem chodiť... ale zase na druhej strane, mať kamaráta, či priateľa s autom je výhoda v tom, že môže prísť kedykoľvek, keď bude on alebo ja potrebovať...
ale rozhodne nezáleží na tom aké auto má, trebárs aj starú škodovku, hlavne, nech to má štyri kolesá, volant a jazdí to
p.s. som z mesta
@frez ved z mesta. pomerne velkeho mesta povodne a zijem v este vacsom neboj sa ty nic
a súhlasím s @frez úplne vo všetkom ...
nedalo mi neokomentovať....
@inequity dosť si klesol
žijeme v sedlackom štate kde je sedlakom každy a oni sa tu idu hadať kto je väčší sedlák
ale auto dava mnohe prilezitosti na zoznamenie.... pokec... prvy krok
Millujem jeho charakter, jeho konanie, jeho štýl obliekania, jeho vystupovanie a konverzacie a inteligencie. Milujem na nom všetko.
traktory a konské záprahy dnes nefičia...
inak, čo spraví väčši dojem (nielen na ženu): Keď prídeš peši alebo na aute ?
@husky a ako dobre sa na to zvyká
A vieš čo? Nebojím sa ťa. Už len TY by si mi ju rozbil.. práve na tebe sa odráža to, čo som napísal. Si škaredý, si pozadu a nedivím sa že potom nadávaš do tých všetkých fór o sexe a o vzťahoch keď ty sám nič také nepoznáš. Nechcel som byť tvrdý, ale fakt si ma vytočil. Ešte tým príspevkom čo si napísal, že veľkomešťáci nič nerobia. A to si nabral zas kde? Si si prečítal v regionálnych novinách? Práca, stres, veľké výdavky na bývanie, prepúšťanie, zase stres.. omg, zobuď sa.
Chcel by som vidiet ako niekomu z otocky rozbijas hubu
Ale dollynka7 je fakt trapna to uznavam.
Podla mna tu na birdzi ludia uplne klamu , ja ti normalne poviem ze ja obcas taku tendenciu mam a povrchný birdz seriem.
Zapadna europa oznacuje BA za sedlakov, dedinu , Bratislava zas Kosice napriklad ... uz si si mohol zvyknut.
A mimochodom teraz hadzes vsetkych do 1vreca
""vy svati blavaci"" furt mas nejake problemy s nami .......
Sedliak je ten kto bezdovodne nenavidi BA , nehovorim o tebe ale poznam dost takych.
nevidel si vzivote niekoho takeho alebo co?
Napriklad George Bush je texasky sedliak.
že konský záprah ja nemôžem ..
a máš pravdu ..baby v dnešnej dobe letia na autá ,penaize a výzor...na chalanovi ..a na svaly samozrejme ,aby som bola už úplne presná ...ale nie každá ...zase sú aj svetlé výnimky ...
...neverím
ja napriklad kupujem vlastne, ja sa nemienim vyvazat na aute dakoho druheho... preco, to neviem
Nemas co lepsieho na praci ako prezentovat svoje complexy na birdzi?
Stavim sa ze ludia tam kde byvas su v pohode ale ty si vazne sedlak.
1. za klamárku a pokryteckú žabu.
2. za chlapa.
3. za niekoho, za kým, by sa " čávo s fárom" ani neobzrel.
Ľudia, vy čo riešite?
Nadavate si su ako banda primatov, každý si tu o každého obtiera muju bez toho, aby ste hocičo poriešili.
Ok, myslí si že dievčatá, ktoré povedia že im na žianom naleštenom volve nezáleží sú klamárky ( ok, urob sa na myšlienke, že som klamárka a potom si strč špáratko do riti.)
nech si myslí a čo! jeho pridrbanosť, alebo skôr smola, že spoznal len také dievčatá, aké opísal.
ktorej záleží len na fáre... načo sa do nej obúvať? nech je záleží, ak je toto hodnota ktorú pre ňu znamená chlapec a ak by ho nechcela, ak by auto nemal, je to
1. ubohe
2. vysoko kalkulativne
3. smrdi to hamiznostou.
a co?
kazdy sme nejaky... niekto chodi na bicykli, ma v hlave, niekto chodi na bavorine, v hlave hnoj, a moze to byt aj naopak.
Nedavaj uz zavinac pred moj nick , skoncili sme
Sedliak je vážne ten, kto sa tak správa. S tým nenarobíš nič
A tie rozdiely medzi "mešťanmi" a "sedliakmi" sú často očividné, čo sa mentality týka tak je to niekedy až komické.
Som z mesta, nie síce z veľkého, ale som typické mestské decko a nemyslím, že by som sa mala za čo hanbiť.
A keď vyhlásiš, že mešťania nič nerobia, tak to je do plaču už... Vlastne hej, my si tu všetci len tak žijeme v bytíkoch a hovno robíme, len využívame modernú techniku a nemáme čo na robote, lebo nechováme sliepky a nepestujeme si vlastnú zeleninu.
Nevravím, že dedina je zlá, nedajbože ľudia na dedine. Síce zas nie je dedina ako dedina ale... to je teraz jedno.
Len ty si sa tu fakt zachoval úplne primitívne, sorry
Ale vazne @134 ma pravdu
Chcel by som ta vidiet tu v BA ake reci by si mal , posraty az za usami by si bol , rozmyslel by si si co povies (ROFL)
Nemienim ta dalej riesit , nemam ani cas ani chut na tuto tvoju "uroven"
@mm47 a k tebe uz nemam viac co dodat. len si dalej si vo svojom "uzasnom dokonalom pohodlnom" velkomestskom zivote.
Ukaz mi ten koment kde podla teba ano........
Ja nazyvam sedlakom len teba lebo sa tak spravas.
Zobud sa a pozri si co pises.
Teraz si klesol tak hlboko ze ta ani nevidim v tej hlbke.
Tupec spamataj sa , si precitlively ako zena , aj keby niekto povedal ze na dedine je menej obchodov ako v Bratislave (co je holy fakt) tak ho za to spicujes ze je kokot a podobne....
Ked niekto povie ze Bratislava je zasrana a nema na to dovod tak si pomyslim ze je chuj a serem na to.
Ty sa ides pretrhnut od nadavok .....
Ako chces ty stracas cas chujovinami na fore
Mna sere vela veci , ale moja ista davka flegmošstva mi chráni nervy a seriem na to proste.