Otázka nie len pre chalanov. Čo si myslíte o babách, ktoré ako prvé balia chalanov? Ste old school a ste za to, že ženu ma dobíjať muž a nie naopak? Mňa by ma zaujímalo, či to naši chlapci cítia tak ako sa píše, že keď si ju sami "ulovia" tak si ju aj via
Neviem čo si pod tým "balením" predstavuješ ... akože bombardovať chalana smskami ? Ak sa mi niekto páči tak sa k nemu ozvem raz a nabudúce čakám , že sa ozve on, ak nie , neriešim ,idem ďalej...vtierky nie sú fajn
súhlasím s miou... a za ďalšie - čo tak trochu byť sám sebou a zapojiť do svôjho vystupovania aj trochu prirodzenosti a spontánnosti?? nie je úplne jedno čo si myslí o tomto nejaký jožko z birdzu? ak sa dievča rado nechá dobíjať, tak nech sa tak aj správa. naopak, ak rada chalanov balí, dobíja ich, tak čo jej v tom bráni? koniec koncov, každý si hľadá takého partnera, aký mu bude vyhovovať.. po všetkých (alebo aspoň po vačšine) stránkach... preto je úplne to najhoršie čo môžu ľudia robiť pretvárka - musím sa tak správať lebo ..... nie a nie a nie.. každý nech sa správa ako to cíti a chce
Bolo by fajn, keby sli baby po chalanoch a nie chalani po babach koniec koncov u nas v triede aj tak " musia " ist baby po chalanoch , pretoze chalanoch je u nas 7 a dievcat 14
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ďalšia otázka, prosím